پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

همه باید برای مقابله با کرونا بسیج شویم/ انتقاد به قطعی برق در مازندران

0

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران و خطیب جمعه ساری در نمار جمعه هفته اول محرم ۱۴۰۰ مصلی این شهرستان، اظهار کرد: تقوا بهترین درس از عاشورای حسینی است که همه باید آن را بگیریم، تمام این ۷۲ نفر نمونه بارزی از تقوا هستند.

وی افزود: بی‌تقوایی انسان را به قدری شیفته دنیا می‌کند که پسر پیغمبر را هم به وضعی فجیع به قتل برساند، پس در این روزها باید از تقوا درس و از بی‌تقوایی عبرت بگیریم.

محمدی‌لائینی با اشاره فرموده امام حسین (ع)، تصریح کرد: شیعیان ما به‌دنبال مکر و فریب نیستند، همچنین شهید سردار سلیمانی فرمودند که ما  “ملت امام حسینیم”، این حبیب و مظاهر زمان اگر روز عاشورا بود یکی از اصحاب بزرگ آقا اباعبدالله (ع) بود.

خطیب جمعه ساری به تعریف امام حسین (ع) پرداخت و گفت: دنیایی از عظمت، گفتنی‌ها، ارزش‌ها و فضیلت‌ها از آن حضرت است، امام غم دین داشت، بر این باور بودند که اگر امثال یزید حکومت کنند فاتحه دین خوانده می‌شود، چه خوب است امروز مردم و حکمرانان به همان اندازه که غم مادیات دارند غم دین داشته باشند.

این مسؤول یادآور شد: ما خانواده‌های متدین کم نداریم سر و وضع فرزندانشان باید نشان‌دهنده مذهب و دین باشد، توجه به حجاب و چادر و فریضه‌های دینی ضرورت دارد چرا که امام حسین‌ (ع) در اول جنگ نماز ظهر به اقامه نماز پرداختند، نباید بگذاریم بی‌تفاوتی دین بر ما چیره و غالب شود‌.

وی همچنین اضافه کرد: امام حسین (ع) غم مردم داشت و بی‌تفاوت نبود، دردمند بود، ایشان غم اصحاب خودش را داشت در شب عاشورا بیعت را از اصحاب خود برداشت در عین اینکه سعادت‌شان را می‌خواست، امام آن اصحاب بی‌معرفت نبودند و وظیفه‌شناس بودند‌.

محمدی‌لائینی با بیان اینکه ” کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود”، ادامه داد: حضرت غم اهل بیت (ع) را داشت و در آخرین وداع به خانواده گفت خودتان را برای بلا آماده کنید، تمام تشنگی‌ها و مصیبت دیدن‌ها یک طرف عصر عاشورا تا پایان اسارت یک طرف! 

خطیب جمعه ساری یادآور شد: اهل بیت امام حسین‌ (ع) در زمان خداحافظی با حضرت از خیمه بیرون آمدند، هر کسی با ایشان گفت‌وگو کرد، غم و ناراحتی بر فضا حاکم بود، بار دوم زمانی که ذوالجناج خونین بی‌صاحب برگشت همه دسته‌جمعی از خیمه به بیرون آمدند.

این مسؤول در خطبه دوم اظهار کرد: در این روزهای بسیار مهم و حساس توجه به تقوا این دستورالعملی مهم ضرورت دارد، باید از امامان خودمان درس تقوا بیاموزیم و با تقوا خودمان را شبیه امام کنیم، اگر با تقوا باشیم با امام خود همسان هستیم.

وی ضمن تسلیت به‌مناسبت در پیش بودن ایام تاسوعا و عاشورا، خاطرنشان کرد: همزمان با سالروز آزادی آزادگان از زحمات و خدمات آزادگان سرفراز که در شکنجه‌گاه‌ها و اسارت‌گاه‌های صدامیان برای ما عزت آفریدند.

محمدی‌لائینی اعلام کرد: بیست و یکم مرداد ماه با عنوان روز جهانی “دریای خزر” نامگذاری شده است، که نشان از اهمیت جهانی این دریاچه دارد، ولی متاسفانه این دریا که یک فرصت عظیم، اقتصادی، گردشگری و تاثیرگذاری در اقلیم مازندران، تفریحی و همچنین اینکه نشانه‌ای از عظمت خدا است، خطراتی هم آن را تهدید می‌کند‌.

خطیب جمعه ساری گفت: ورودی آب شیرین به دریا که ضروری است در حال کم شدن است، همچنین پسماندهای شیمیایی و صنعتی آلوده به دریا منتقل می‌شود، همچنین سلسله مجوزهایی در کنار دریا در حال اجرا است که این‌ها ورود نمک در مقیاس ده‌ها تن به دریا را به همراه دارد که با شور شدن آب دریا آبزیان به خطر افتاده و کاهش تبخیر و باران را دربر دارد، باید جلوی این مجوزهای صنعتی و غیرصنعتی که نمک به دریا وارد می‌کند را بگیریم.

این مسژول با اشاره به پیام عاشورا، تاکید کرد: امروز ملت امام حسین (ع) دچار یک بلایی به نام ویروس ” کرونا ” است، سوش جدید با نام دلتا فوق العاده خطرناک است به‌گونه‌ای که مقام معظم رهبری در خطبه اخیر زمین بازی و میدان جنگ را تغییر دادند.

وی گفت: مقام معظم رهبری که مهم‌ترین جنگ دشمن را جنگ فرهنگی و فوری‌ترین آن را جنگ اقتصادی می‌دانستند دو روز پیش مسئله اول ما را کرونا خواندند و اینجا را میدان جنگ دانستند، همه باید راه درست مبارزه با این بیماری را بشناسیم و عمل کنیم.

محمدی‌لائینی تاکید کرد: جدی گرفتن طرح غربالگری شهید سلیمانی که در مرحله ششم قرار دارد و همچنین دارو و امکانات بهداشتی فراهم باشد، دیروز رئیس جمهور شخصا به داروخانه‌ها رفتند، تقویت و سرعت در اجرای طرح واکسیناسیون نیز ضرورت دارد، امیدواریم خیرین هم همت کنند با رویکرد مسجدمحوری به خانواده‌های نیازمند کمک شود، ما و ائمه جمعه هم پای کار هستیم، الان در مصلی طرح واکسیناسیون در حال اجرا است.

خطیب جمعه ساری با تاکید بر اینکه همه باید بسیج شویم، ادامه داد: مسوولان دانشگاه‌های علوم پزشکی هم باید کار را با جدیت پیگیری کنند، تمدید دوره طرح پرسنل و باز جذب‌شان راهکار مناسبی برای جبران کمبود نیرو و برای دلگرم‌کردن پرستاران و کادر درمان است‌.

این مسؤول با بیان اینکه بانک خون با کمبود خون مواجه شده از ملت امام حسین (ع) می‌خواهیم برای افزایش ذخایر خون قدم بردارند، گفت: این ملت باید همچون حضرت عزیز باشند، یکی از شاخصه‌های مهم قیام عزت است، امام حسین (ع) شهید شد ولی ذلیل نشد، کاری که موجب ذلت و سرشکستگی و حقارت بود از اهل ییت (ع) هرگز مشاهده نشد، پس این عزت برای این ملت باید حفظ شود‌.

وی تصریح کرد: همین شرایط کرونایی زیبنده مملکت امام حسین (ع) نیست باید ضعف‌ها را برطرف کنیم، اقتصاد نباید فقرزا باشد باید کفاف و عفاف را برای مردم به ارمغان بیاورد، باید اقتصاد را به درون ملت گره بزنیم، ادارات ما ناراضی‌تراش بوده زیبنده ملت نیستند.

محمدی‌لائینی یادآور شد: دام‌های ما در حال تلف شدن هستند بعد نهادهای دامی صدها هزار تن در بنادر در حال پوسیدن هستند یا در بازار آزاد خرید و فروش می‌شوند، برخی نهادها در تراز ملت امام حسین (ع) نیست، همین خاموشی‌ها را ببینید آدم یاد اوایل جنگ می‌افتد، آیا افزایش مصرف را پیش‌بینی نکردند؟ یا که چاره‌ای نیاندیشدند؟ مدیریت نیروگاه تولید برق در مازندران باید پاسخگو باشد! جزئیات به چه صورت است؟

خطیب جمعه ساری گفت: ملت امام حسین (ع) همچون حضرت عباس (ع) که از شمر امان‌نامه قبول نکردند هستند، حال چگونه برخی از مسؤولان ما تابعیت خارجی دارند؟ ملت امام حسین (ع) عزیز است، مجلس این ملت نباید ذلیل باشد نه اینکه در آن با یک زن خارجی عکس یادگاری بگیرند، امروز در دنیا نمایندگان مقاومت را در صف اول قرار می‌دهند، هر مدیریت و دیپلماسی و مذاکره که اسباب ذلت را فراهم کند مورد توجه این ملت نخواهد بود.

 /۸۶۰۴۸/ج


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.