پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

فیلم : لاقلی نون، نان سنتی مازندران

لاقلی نون نوعی روش پختن نان است که بدون فضای زیاد و همینطور گرمای زیادی که در روش معمول پخت نان در تنور وجود دارد می تواند جایگزین مناسبی برای پختن نان در فضای کوچک اشپزخانه باشد.

0

 

لاقلی نون نوعی روش پختن نان است که بدون فضای زیاد و همینطور گرمای زیادی که در روش معمول پخت نان در تنور وجود دارد می تواند جایگزین مناسبی برای پختن نان در فضای کوچک اشپزخانه باشد.

 

خواص لاقلی نون : این نوع نان ، مملو از فیبر ، کلسیم و پروتیین است و می تواند میان وعده مناسبی برای کودکان باشد که به خوردن نان علاقمندند.

 

مواد لازم                         میزان

آرد گندم الک شده              ۴۰۰ گرم

شیر                                ۲۰۰ میلی لیتر

تخم مرغ                           ۲ عدد

شکر                                ۳۰۰ گرم

روغن                                ۲۰  “

نمک                                 ۵  “

 

طرز تهیه :

۱ – شیر را با آرد به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز می دهند .

۲ – شکر ، نمک ، روغن و تخم مرغ را به شیر اضافه کرده برای مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهند .

۳ – خمیر را گرد کرده آن را با وردنه پهن می کنند .

۴ – خمیر پهن شده را به قطعات کوچک تبدیل می کنند .

۵ – قطعات آماده لاقلی نون را در روغن تفت می دهند .

۶ – این نوع نان سریع سرخ می شود باید مراقب بود نسوزد.

 

زمان ویدئو : ۰۱:۳۶ ثانیه

حجم ویدئو : ۴٫۰۶ مگابایت

download-video

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.