کد خبر:27203
پ
lagheli-noon

فیلم : لاقلی نون، نان سنتی مازندران

لاقلی نون نوعی روش پختن نان است که بدون فضای زیاد و همینطور گرمای زیادی که در روش معمول پخت نان در تنور وجود دارد می تواند جایگزین مناسبی برای پختن نان در فضای کوچک اشپزخانه باشد.

 

لاقلی نون نوعی روش پختن نان است که بدون فضای زیاد و همینطور گرمای زیادی که در روش معمول پخت نان در تنور وجود دارد می تواند جایگزین مناسبی برای پختن نان در فضای کوچک اشپزخانه باشد.

 

خواص لاقلی نون : این نوع نان ، مملو از فیبر ، کلسیم و پروتیین است و می تواند میان وعده مناسبی برای کودکان باشد که به خوردن نان علاقمندند.

 

مواد لازم                         میزان

آرد گندم الک شده              ۴۰۰ گرم

شیر                                ۲۰۰ میلی لیتر

تخم مرغ                           ۲ عدد

شکر                                ۳۰۰ گرم

روغن                                ۲۰  “

نمک                                 ۵  “

 

طرز تهیه :

۱ – شیر را با آرد به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز می دهند .

۲ – شکر ، نمک ، روغن و تخم مرغ را به شیر اضافه کرده برای مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهند .

۳ – خمیر را گرد کرده آن را با وردنه پهن می کنند .

۴ – خمیر پهن شده را به قطعات کوچک تبدیل می کنند .

۵ – قطعات آماده لاقلی نون را در روغن تفت می دهند .

۶ – این نوع نان سریع سرخ می شود باید مراقب بود نسوزد.

 

زمان ویدئو : ۰۱:۳۶ ثانیه

حجم ویدئو : ۴٫۰۶ مگابایت

download-video

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید