شیب تند کرونا در شهرستان ساری
دکتر موسوی: در شهرهای ساری، قائم شهر، آمل، سوادکوه، رامسر، تنکابن، نوشهر و چالوس روند ابتلا به کووید ۱۹ رو به افزایش است که بنابراین تشدید محدودیتهای تجمعی در این شهرها لازم است کنترل شود.
پایگاه خبری چهاردانگه نیوز:به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، نهمین ماه از شیوع ویروس کرونا با اوجگیری ویروس و ادامه روزهای قرمز کرونایی در استان مازندران تداوم داشت.
طی روزهای گذشته باتوجه به شرایط استان بحث ممنوعیت تردد در جادههای مازندران اعمال شد که توانست بخشی از نگرانیها را کاهش دهد.
استان مازندران از نیمه دوم تیر ماه امسال برای دومین بار وارد وضعیت قرمز کرونایی شد که تکرار روزهای قرمز کرونایی شرایط نگرانکنندهای را برای استان رقم زده است.
دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اینباره اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۹۷ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی افزود: طی همین مدت تعداد ۶۷ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستانها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: هم اکنون ۷۰۱ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۱۶۹ بیمار با علائم حاد تنفسی بستری هستند.
موسوی خاطرنشان کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، عدم حضور در تجمعات، دورهمی های خانوادگی و دوستانه و رعایت مسائل بهداشت دست نقش بسزایی در قطع زنجیره کرونا دارد.
*۸ شهر مازندران در وضعیت شیب تند کرونا
وی با بیان اینکه مازندران در وضعیت شیب ملایم ابتلا به کرونا قرار دارد، اظهار کرد: در شهرهای ساری، قائم شهر، آمل، سوادکوه، رامسر، تنکابن، نوشهر و چالوس روند ابتلا به کووید ۱۹ رو به افزایش است که بنابراین تشدید محدودیتهای تجمعی در این شهرها لازم است کنترل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تنها ۵۰ درصد کارمندان در فضای اداری از ماسک استفاده میکنند، تصریح کرد: اجرای مانور مشترک بهداشتی در استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در فروشگاههای پرتردد ضرورت دارد.
این مسؤول یادآور شد: ۸۰ درصد مردم در اماکن عمومی از ماسک استفاده میکنند.
موسوی، از پذیرش و شناسایی روزانه ۴۰۰ نفر خبر داد که لازم است در قرنطینه قرار گیرند، گفت: بیش از ۸۰ درصد مدارس غیرحضوری کلاس برگزار میکنند و اعمال محدودیت در شهرهای پرخطر اهمیت دارد.
*روزی بدون ترخیصی در بیمارستانهای بابل
دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بسترى هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار جدید بستری و بدون ترخیص بیمار هم ترخیص شدند.
وی گفت: ۴۳ بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
به گزارش فارس، با بستری شدن تعداد ۱۱۲ بیمار کرونایی جدید طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی و بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل به ۸۶۰ نفر رسید.