خط لوله دامغان – کیاسر سبب خروج مازندران از بن بست گازی می شود
معاون امور عمرانی استاندار مازندران گفت: اجرای خط لوله گاز دامغان – کیاسر سبب خروج استان از بن بست گازی می شود.
به گزارش پايگاه خبري چهاردانگه نيوز، به نقل از مهر، علی نبیان صبح دوشبنه در جلسه اي كه به منظور تبيين، زمان بندي و تسريع در اجراي خط لوله گاز دامغان-كياسر-ساري-نكا برگزار شد، با اشاره به اهميت فوق العاده احداث اين خط لوله و نقش مستقيم آن در تامين گاز مصرفي مازندران، خاطر نشان کرد: اجراي خط لوله گاز دامغان-كياسر-ساري-نكا، پايداري گاز در استان را افزايش خواهد داد و موجب خروج مازندران از بن بست گازي خواهد شد.
نبيان تصريح كرد: با توجه به عزم وزارت نفت، تاكيدات استاندار مازندران و جديت استان در پيگيري اين پروژه، اميدواريم، اين طرح در اسرع وقت به بهره برداري برسد.
وی اظهار داشت: در اجراي خط لوله توسط مجري طرح به كارفرمايي شركت مهندسي توسعه گاز كشور، در اسرع وقت با توجه به خريد ورق لوله ها از كشور هند نسبت به حمل، ساخت و جوشكاري در محل اقدام شود.
وی عنوان کرد: همچننی مقرر است براي فاز دوم پروژه ( خط ساري – نكا ) نيز ضمن مطالعه نسبت به تعيين خط لوله و سپس عمليات اجرايي آن اقدام شود.
در ادامه با توجه به مسائل مطروحه، اجراي پروژه در ارتباط با منابع طبيعي و ميراث فرهنگي ضمن بررسي موضوع ، راه حل هاي لازم، تعيين و مقرر شد؛ طي زمان بندي مناسب نسبت به رفع موانع اقدام شود.
ایشان ابراز امیدواری کردن که درست شود و اگر شود از بن بست گازی خارج میشویم اما عملا در منطقه کیاسر کاری انجام نمیشود و پروژه خوابیده است