پایگاه خبری چهاردانگه نیوز:
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از پایگاه خبری پلیس، عبدالله اکبری گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی، ماموران انتظامی سوادکوه با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی ۵ نفر از اراذل و اوباش منطقه که با تشکیل باندی قصد برهم زدن امنیت و آرامش شهروندان را داشتند، شدند.
وی افزود: در این راستا، پس از هماهنگی با مرجع قضائی ماموران کلانتری ۱۱ پل سفید با همکاری یگانهای اطلاعاتی و عملیاتی این شهرستان در یک عملیات ضربتی این افراد را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه از کشف ۲ قبضه سلاح شکاری، ۲۱ عدد فشنگ، ۲ قبضه شمشیر و مقادیر قابل توجهی موادمخدر از متهمان خبر داد و اظهار کرد: این مقام انتظامی ادامه داد: این افراد که دارای سوابق متعدد کیفری نیز بوده اند پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
اکبری تاکید کرد: برخورد با ناامن کنندگان امنیت اجتماعی و افرادی که مخل نظم و امنیت عمومی باشند در اولویت اول اقدامات این فرماندهی قرار دارد.
/۸۶۰۴۱/ع