کد خبر:130893
پ
۳۵۵۰۸۲۷.jpg

انار مازندران به روسیه رسید/پرهیز از رنگ افزایی مرکبات

عزیزاله شهیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید انار ارگانیک در استان اظهار داشت: اولین محموله صادراتی انار از استان از طریق مرز آستارا به کشور روسیه صادر و مقرر شد محموله‌های دیگر نیز به این کشور و کشورهای عربی صادر شود. وی همچنین با اشاره به تولید دو میلیون و ۷۰۰ […]

عزیزاله شهیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید انار ارگانیک در استان اظهار داشت: اولین محموله صادراتی انار از استان از طریق مرز آستارا به کشور روسیه صادر و مقرر شد محموله‌های دیگر نیز به این کشور و کشورهای عربی صادر شود.

وی همچنین با اشاره به تولید دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در استان و برداشت نارنگی پیش رس از کشاورزان خواست تا در برداشت محصول عجله نکنند زیرا مرکبات بی کیفیت به بازار لطمه می‌زند.

شهیدی فر ظرفیت ذخیره سازی مرکبات در استان را ۱.۵ میلیون تن اعلام کرد و گفت: برای صادرات مرکبات و نارنگی نیز برنامه ریزی شده است و پیش بینی می‌شود میزان صادرات این محصول نسبت به سال قبل رشد ۵۰ درصدی داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین رنگ افزایی مرکبات را سبب لطمه زدن به تولید و بازار این محصول دانست و از فعال شدن اکیپ ویژه برای نظارت بر فعالیت سورتینگ ها و واحدهای عرضه مرکبات خبر داد و گفت: با هرگونه رنگ افزایی و تخلف برخورد می‌شود.

کد خبر ۵۰۳۰۷۹۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید