اعلام آمادگی برای معرفی افتخارات و نمایش مقاومت مردم مازندران
به گزارش خبرگزاری فارس مازندران، سیدمحمد هاشمی در مراسم روز ملی مازندران و سالروز تاسیس حکومت علویان طبرستان در روستای کجور، اظهار کرد: ۱۴ آبان ماه یا ۲۷ رمضان ۲۵۰ هجری قمری افتخاری به نام اولین حکومت شیعی به نام مردم مازندران اینجا ثبت ماند و این نام نیک از مازندران به جا ماند.
وی با اشاره به افتخارات مردم مازندران، افزود: این سرزمین همیشه سرزمین علم، فقاهت و عرفان بوده است، رزم ماندگار در جنگ با تکفیری و کم رقیب بودن تعداد شهدا در مدافعان حرم و موارد دیگر افتخاری برای مازندران است.
هاشمی تصریح کرد: این رویداد ملی، دینی و علوی در امامزاده محمد بن ابراهیم (ع) با سابقه تاریخی، نشان از الفت، تواضع و پاکدامنی آنها دارد که از افتخارات دیگر مردم مازندران است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: باید با تولیدات خوب هنری سینمایی و رسانهای این شخصیتها و مقاومت مردم مازندران به نمایش گذاشته شود ما هم پای کار هستیم و آمادگی داریم.
*تهیه شجرهنامه امامزادگان در دستور کار است
در ادامه حجتالاسلام عادل معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: در برخی از آیات قرآن پس از قرائت برداشتمان این است که پیامبر اکرم (ص) در طول ۲۳ سال نبوت متحمل بیشترین سختیها شد، اما نام شان در طول تاریخ بلندآوازه شد.
وی با بیان اینکه همیشه همراه سختی آسان نیست، افزود: طبق گفته مفسرین قرآن اگر مسائل و مشکلاتی بهوجود آمده قطعا آسانی پس از آن بهوجود خواهد آمد، در پشت مظلومیتهای مردم مظلوم غزه و مسائل اینچنینی نیز آسانی است.
حجت الاسلام عادل یادآور شد: رژیم غاصب صهیونیست پس از شکست ترمیمناپذیر دست به این اقدامات زد، فلسطین همیشه کشته میداد اما امروز باعث شدند که همگان در دنیا بفهمند قدرتشان خانه عنکبوت است و عادیسازی روابط امکانپذیر نخواهد بود.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به وجود تعداد زیادی در امامزادگان که از نسل پیامبر اکرم (ص) و حضرت فاطمه الزهرا (س) بودند، گفت: بسیاری از اینها از علمای دین بودند که در راه خدا به شهادت رسیدند.
وی نقش امامزادگان را در ولایتمداری این دیار بسیار موثر دانست و تاکید کرد: در سازمان اوقاف بحث تهیه شجرهنامه امامزادگان در دستور کار است چرا که عدهای همواره به دنبال شبههافکنی بوده و هستند، در حالی سند یک امامزاده خودش است.
*وجود ۱۳۶۱ امامزاده در مازندران افتخار است
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نیز در این مراسم اینکه مظلومان جهان را یاری کرده و زیر بار ظلم نمیرویم را اصلی عزتآفرین اما دردسرآفرین دانست و گفت: رژیم گذشته ما نوکر رژیم غاصب صهیونیستی بود در حالی که امروز چنین نیست.
وی افزود: البته ما تنشها و مشکلات را با جان میخریم، ولی بسیاری از مشکلات ما داخلی بوده و اختصاص به خارج ندارد، مسوولان باید از قدرت خودشان برای رفع مشکلات مردم و رشد عمران و آبادی بهره بگیرند اما برخی کوتاهی میکنند.
آیت الله محمدی لایینی بیان اینکه این فراوانی امامزادگان در مازندران و ایران اسلامی خیلی معنا دارد، تاکید کرد: ما این افتخار را داریم که هزار و ۳۶۱ امامزاده در استان داریم که نشان از این دارد که آغوش این مردم برای اولاد پیغمبر باز بوده است و از گذشته تا امروز ایران و مازندران چشم و چراغ اهل بیت (ع) بودند.
امام جمعه ساری با اشاره به تشکیل اولین حکومت علوی در مازندران پیش از تولد امام زمان (عج) و رسمی کردن مذهب شیعه اثنی عشری حدود پنج قرن بعد از نسل امام سجاد (ع)، تاکید کرد: اینجا قبل از سبزی و خرمی طبیعی سبزی و خرمی عشق اهل بیت (ع) را در خود داشت و حادثه بعدی همین انقلاب باعظمت است که دستاوردهای والایی داشت.
وی خواستار رسیدگی به امامزادههای بین راهی و راه دسترسی با همکاری سازمان میراث فرهنگی، توجه بیشتر به طرح هادی و مسائل حقوقی، پیشگیری از تجاوز و تعرض به این اماکن شد و اعلام کرد: مازندران دیار پاکان، صالحان، نماز، قرآن، حجاب، طهارت، پاکی و عفت است و نباید میدان تاخت و تاز نابهسامانیهای فرهنگی باشد.
آیت الله محمدی لایینی افزود: احترام امامزاده فقط به ساخت صحن و سرای آن نیست، اگر به مکتب، دین و خواستههایش احترام کردیم و سبک زندگی ما سبک زندگی مومنانه قرآنی شد مهم است.
پایان پیام/۸۶۰۴۸/م