به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، معاون بهرهبرداری، اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه اوقاف مازندران تابع سیاستهای سازمانی و رسیدن به اهداف ترسیم شده اداره کل در تولید زنجیره غذایی است، گفت: صنایع تبدیلی در مازندران کم است و کشاورزان محصول را با قیمت ناچیز میفروشند از این رو اوقاف مازندران پیگیر استقرار صنایع تبدیلی و کارخانه تولید کنستانتره در استان است.
مرتضی موتنهار در حاشیه نمایشگاه تولیدات موقوفات مازندران در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به گستردگی موقوفات از شرق تا غرب مازندران و ظرفیتهای موجود در زمینه کشاورزی محصولاتی چونگندم، برنج، انواع مرکبات، کیوی و چای در غرب، گلاب وگیاهان دارویی در نوشهر و بلده، سیفیجات در جویبار، گردو لاریجان و کارخانه تولید آرد در بهشهر فعالیت کشاورزی انجام میشود.
وی با بیان اینکه اوقاف مازندران تابع سیاستهای سازمانی و رسیدن به اهداف ترسیم شده اداره کل در تولید زنجیره غذایی است، گفت: صنایع تبدیلی در مازندران کم است و کشاورزان محصول را با قیمت ناچیز میفروشند از این رو اوقاف مازندران پیگیر استقرار کارخانه تولید کنستانتره و اب میوه در استان است.
موتنهار با اعلام اینکه امسال بیش از ۲۵۰ هکتار زمین زیر کشت محصولات کشاورزی همچون برنج، گندم، سویا و کلزا رفته است، افزود: وسیعترین حجم زیر کشت محصولات کشاورزی متعلق به اوقاف مازندران، زمین ۱۸۰ هکتاری در شهرستان بهشهر است.
وی افزود: همچنین ۵۳ باغ مرکبات ثبت شده در امل، بابل و سایر شهرستانها داریم که نزدیک به ۲۷ هکتار است.
معاون بهرهبرداری، اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران یادآور شد: ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی زیر مجموعه اوقاف مازندران، سالانه بیش از ۱۲۰ میلیاردتومان است.
این مسئول با اعلام اینکه اراضی کشاورزی اوقافی برخی به صورت مزایده و یا به صورت امینی توسط امینموقوفه کشت میشود، تصریح کرد: درآمد حاصل از محصولات کشاورزی هر کدام از موقوفات نیت خاص خود را دارد؛ با توجه به وقف نامه واقف، صرف نیت عزاداری امام حسین(ع) و ائمه اطهار، کمک هزینه تحصیلی و غیره اختصاص مییابد.