پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

اجرای طرح پاک‌سازی پارک‌ها و تفرجگاه‌های ساری

0

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سیدموسی حسینی از اجرای طرح پاک‌سازی پارک‌ها و تفرجگاه‌های شهرستان ساری خبر داد و اظهار کرد: در راستای ایمن‌سازی بستر پارک‌ها و تفرجگاه‌ها، ماموران انتظامی شهرستان ساری طرح ۷۲ ساعته ارتقاء امنیت اجتماعی، پاکسازی پارک‌ها و تفرجگاه‌ها دریا را  در دستور کار قرار دادند. 

وی گفت: در اجرای این طرح که با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های انتظامی در پارک و تفرجگاه عملیاتی شد، ۱۰ سارق، ۸ معتاد متجاهر و فروشنده موادمخدر، ۹ نفر از اراذل و اوباش دستگیر ۱۸ خودرو، ۹ موتورسیکلت توقیف و برای ۲۶۵ مورد بدحجابی و سگ‌گردانی تذکرات لازم داده شده است.
 
جانشین انتظامی استان مازندران تصریح کرد: کسانی که در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها اقدام به ایجاد مزاحمت برای نوامیس، خرید و فروش مواد مخدر و بدحجابی می‌کنند، با برخورد جدی پلیس مواجه خواهند شد.
 

حسینی با بیان اینکه تامین امنیت شهروندان به‌ویژه در اماکن تفریحی جزء خطوط قرمز پلیس است، از شهروندان و خانواده‌ها درخواست کرد، هر گونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند تا اقدام لازم در این زمینه صورت گیرد.

پایان پیام/۸۶۰۳۴/م


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.