فیلترهای جستجو
فیلتر بر اساس نوع پست سفارشی
mojtaba-sadati
شهید سیدمجتبی معصومی

اطلاعات این شهید اشتباه هست؟

loading...
بارکد ارجاع به این صفحه

اطلاعات

نـــــــــام

نـــام خانوادگی

نـــــام پدر

نــــام مادر

تاریــــخ تولــــــد

محــــل تولـــــــد

میزان تحصیلات

وضعیت تـــاهـــل

نـــــــام همســــر

وضعیت اولاد

تعداد فرزندان پسر

تعداد فرزندان دختر

شغــــــــل

هویتی

سید مجتبی

معصومی ساداتی

سید محمد

سیده زهرا

7 مرداد 1360

ساری

متوسطه

مجرد

-

ندارد

-

-

اصناف

اطلاعات

تاریخ شهادت

محـل شهادت

نحوه شهادت

ســـــن شهیــــد

مــــزار شهیــــد

تاریخ تدفین شهید

شهادت

10 اردیبهشت 1380

دشت عباس

اصابت ترکش

20

گلزار ساری

16 اردیبهشت 1380

اطلاعات

عضــــــــویت

یگان خدمتی

رسته نظامــی

مسئولیت نظامی

تخصـــــــص

نظامی

سرباز ارتش

ارتش

-

رزمنده

-

زندگی نامه شهید شهید سیدمجتبی معصومی

سید مجتبی معصومی ساداتی در تاریخ هفتم مرداد سال 1360 در شهر ساری  در خانواده ای سادات چشم به جهان گشود. در کودکی دچار بیماری سختی شد و مجبور شد که شرایط بدی را بگذراند اما بعد از چند صباحی بهبود یافت. دوران ابتدایی را در مدرسه شهید نجفی و راهنمایی و دبیرستان را در رشته نقشه کشی ساختمان در مدرسه باهنر گذراند. بعد از اخذ دیپلم در یک تعمیرگاه به عنوان نقاشی مشغول به کار شد. در فرصت های پس از فراغت از کار به ورزش دوچرخه سواری روی آورد. تا اینکه دوره خدمت سربازی اش فرا رسید  و این زمان مصادف بود با تغییر مکان خانواده از راهبند به بلوار امام رضای ساری. دوران آموزشی را در”عجب شیر” گذراند و بعد از طی این دوران، به یگان خدمتی خود ” نهر انبر” اعزام شد و مدت 10 ماه در آنجا سپری کرد. در دوران خدمتش به عنوان یک سرباز نمونه شناخته  شد. در دهمین روز از سال 1380 در حالی که قرار بود با دوست شهیدش سنجابی  که او هم اهل ساری بود، به گردش برود، با تمام پولها  و عکسهایش را به دیگر دوستانش داد. وقتی از او علت این کار را پرسیدند؛ گفت: ” دوست به درد همین موقع ها می خورد.”  ماموریت گشت زنی آغاز شد و در منطقه ” نهرعنبر” چرخهای ماشین حامل آنها بر روی مین رفت و منفجر شد و همه افراد داخل ماشین به شهادت رسیدند. شش روز را در سردخانه خرم آباد، بی خبر از خانواده، سپری کرد اما سرانجام شهادت او به اطلاع خانواده اش رسید.

وصیتنامه شهید شهید سیدمجتبی معصومی
وصیتنامه شهید:

((الذین امنو و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله با اموالهم و انفسهم اعظم درجه عندالله و اولئک هم الفائزون)). (کسانی که ایمان آوردند و هجرت نمودند و در راه خدا با مال و جانشان جهاد کردند، درجات بلندی نزد خدای کریم دارند.) (سوره توبه آیه 20)

انا لله و انا الیه راجعون . ما از خداییم و بازگشت ما بسوی اوست.

این وصیت را یک رزمنده اسلام برای پدران و مادران و خواهران و برادران دینی خود می نویسد؛ رزمندگانی که رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و یاور مستضعفان جهان همه ما را سربازان امام زمان (عج) خطاب می نماید، البته اگر لیاقت آن را داشته باشیم. ای برادر و خواهر مسلمان! امام زمان (عج) فرمود: “با هر مسئله ای که مواجه می شوید، به فقها که راویان احادیث ما هستند، مراجعه کنید که آنها راهنمایان شما و من راهنمای آنها خواهم بود.” پس هر لحظه گوش به فرمان رهبر کبیر انقلاب باشید که عین اطاعت از امام زمان (عج) است. ای برادر و خواهر مسلمان! طرفدار و پشتیبان محکمی برای ولایت فقیه باشید؛ چون ولایت فقیه سدّ بزرگی است که جلوی هرگونه انحرافی را گرفته و انقلاب را در خط علی ابن ابیطالب (ع) و فرزندان معصومین به جریان می اندازد. ای برادر و خواهر مسلمان! مهر و دوستی را از دنیا برکن و درستیز باش که سرانجام کار اگر بر مرگ پیروز شوی، سربلند خواهی زیست و جزو یاران 72 تنِ امام حسین (ع) خواهی بود و با شهیدان کربلا محشور خواهید شد. اینگونه که امام بزرگوارمان می فرماید؛  ما در این جنگ، چه بکشیم چه کشته شویم؛ در هر دو حال پیروزیم.

در پایان چند توصیه به پدر و مادر و برادران و خواهران خویش دارم:  پدرعزیزم! از شهادتم صبور باش که خدا با صابران است.

گالری تصویری موجود نیست
ویدئویی برای نمایش وجود ندارد.

از این شهید صدایی یادگار نمانده است.

فرم ارسال اطلاعات اصلاحی

شما می توانید اگر در اطلاعات این شهید اشتباهی مشاهده کردید آن را اصلاح کرده و برای ما ارسال کنید. اطلاعات شما نزد ما محفوظ خواهد بود

* به شماره تلفن همراه شما برای اعتبارسنجی اطلاعات نیاز داریم.

فرم اصلاح اطلاعات شهید سیدمجتبی معصومی
mojtaba-sadati

شهید سیدمجتبی معصومی