۱۷:۱۷ – ۰۶ فروردين ۱۴۰۵
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ مجید غلامی – دقایقی قبل صدای ۳ انفجار مهیب در بابلسر استان مازندران شنیده شد و دود غلیظ ناشی از این حمله هوایی به وضوح از آسمان محل اصابتها از اکثر مناطق این شهرستان قابل رویت است.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران گفت؛ این حمله هیچ تلفات جانی در پی نداشت و با اقدام بهموقع و هوشیاری نیروهای پدافند هوایی، تهدید دشمن بهسرعت مدیریت شد و شرایط در منطقه کاملاً تحت کنترل است.
اصابت در زمینهای کشاورزی اطراف یک پادگان نظامی در بابلسر بوده و هیچ اخباری درباره تلفات جانی ثبت نشده است.
البته موج انفجار سنگین بوده و ممکن است سبب بروز علائمی نظیر موج گرفتگی، استرس یا حملات قلبی برای مجاورین این منطقه شود که عوامل اورژانس مجموعه نیز در محل حضور دارند و جای هیچ نگرانی نیست.
تمام عوامل خدماتی و امنیتی در منطقه حضور پیدا کردند و محدوده فوق تحت کنترل است.
پادگان فوق کاملا” محصور و به کلیه ادوات امدادی، اورژانس و خدماتی مجهز بوده و انتظار میرود همشهریان عزیز در محل مورد نظر تجمع نکنند تا رانندگان وسایل نقلیه با آرامش خاطر کامل قادر به تردد در جادههای اطراف این مسیر باشند.
از آغاز سومین دوره جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکایی علیه تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران تا امروز دشمنان ۴ بار به مناطق مختلف استان مازندران از جمله ۲ بار به منطقه سایت نظامی صفی آبادبهشهر، یک بار به رامسر و یک بار نیز به بابلسر با جنگنده و پهپاد حمله هوایی موشکی انجام دادند که فقط در جریان حمله به منطقه اربکله شهرستان رامسر ۳ نفر از اعضای یک خانواده به شهادت رسیدند.
اوقات شرعی کیاسر













