پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

پذیرش دوره جدید آموزش در حوزه علمیه خواهران مازندران ادامه دارد+ فیلم

0


حجت‌الاسلام محمدجواد قائمی مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری درباره پذیرش جدید طلاب خواهر، اظهار کرد: حوزه علمیه  به‌عنوان یک نظام و سازمان آموزشی نیاز به دیدن دارد که اصحاب رسانه می‌توانند به عنوان چشم بینای جامعه در این حوزه به ما کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت شکل‌گیری سازمان آموزشی تحت عنوان مدارس علمیه خواهران، گفت: با توجه به این که حوزه‌های علمیه خواهران پس از انقلاب اولین بار به‌صورت رسمی و سازمان یافته شکل گرفت، لذا اگر قرار باشد انقلاب اسلامی ایران برگ جدیدی در این عرصه ایجاد کند باید در زیر ساخت‌های خود به این مرکز علمی دینی توجه کند، چرا که زنان نقش مهمی در جامعه دارند.

قائمی با اشاره به اهداف حوزه،گفت: یکی از اهداف عالیه حوزه علمیه خواهران، تربیت یک کنشگر فعال اجتماعی است به صورتی که بتواند در خانواده و جامعه موثر باشد که حوزه علمیه خواهران مازندران تا به امروز حدود ۶ هزار طلبه خواهر فارغ‌التحصیل و در حال تحصیل در مقاطع مختلف تا سطح چهار یا همان دکتری دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران یادآور شد: تاکنون حدود ۳ هزار نفر از حوزه علمیه خواهران استان فارغ‌التحصیل شدند که این طلاب طوری تربیت شدند که در محیط اجتماعی خود فعال باشند.

این مسؤول با اشاره به فعالیت‌های بانوان طلاب در  بحث مقابله با کرونا، گفت: در طول این ایام حدود ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان ما در بحث کمک‌های مومنانه، تولید و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده فعالیت داشتند که ۵۰ نفر از آن‌ها در بحث تغسیل اموات کرونایی حضور فعال و جهادی داشتند.

قائمی با بیان جزئیات و نحوه ثبت‌نام در مدارس، تاکید کرد: پذیرش در سال جدید با ظرفیت هزار نفر از ۲۵ بهمن آغاز و تا تیر ماه ادامه دارد که داوطلبان می‌توانند با داشتن حداکثر سن ۴۰ سال تمام از معدل ۱۲ به بالا  برای پذیرش به سایت www.paziresh.Whc.ir مراجعه کرده و سپس در آزمون کتبی و مصاحبه شرکت کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران یادآور شد: برخی از مدارس علمیه خواهران در شهرهایی مانند کلاردشت، بابل، بندپی و شیرود دارای خوابگاه بوده و به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند، البته  تمامی مدارس علمیه در شرایط کرونایی آموزش مجازی را سرلوحه کار قرار داده اند هر چند این مراکز حوزوی سابقه طولانی در آموزش غیرحضوری دارند.

این مسؤول بیان کرد: طلاب خواهر ما در حوزه پژوهش توفیقات خوبی در جشنواره‌های علامه حلی کسب کرده و در جشنواره سعیدالعلما نیز توفیقات خوبی داشتیم، در سال گذشته ۶۰۰ طلبه وارد مدارس علمیه خواهران استان شدند، در حال حاضر نیز ۴۲ طلبه خواهر در مقطع دکتری در این مرکز حوزوی مشغول به حال تحصیل هستند.

وی اضافه کرد: ۲۰۰ نفر از طلاب ما به‌صورت جهادی در طرح امین که طرحی مشترک با آموزش و پرورش است فعالیت دارند که این طلاب در ایام کرونا در شبکه شاد اقدامات فرهنگی خوبی ارائه می‌دهند، همچنین ۹ نفر از بانوان دانش‌آموخته در حوزه پیشگیری و مقابله از مواد مخدر به صورت تخصصی در حال فعالیت هستند.

قائمی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۲ مدرسه علمیه خواهران فعال در مقاطع مختلف داریم برخی از شهرستان‌ها دارای دو مدرسه هستند و برخی فاقد آن هستند هدف کیفی‌سازی و ارتقای مدراس از سطح دو به سه و چهار است. 

 

 /۸۶۰۴۸/ج




لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.