به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، روح الله سلگی در بازدید از سواحل بابلسر با اشاره به اجرای سیاستهایی در سواحل استان بامحوریت شخص استاندار، افزود: در مجموع در بحث دریا به سه مسئله مواجه بودیم، اولا مسئله زیرساخت دریا، اینکه طی سالهای گذشته هیچ برنامه راهبردی در حوزه زیرساخت برای استان تدوین نشده بود و کاملا رها بوده است، حوزه فرهنگی و بحث نجات غریق نیز دو مسئله دیگری است که ما در موضوع ساحل با آن مواجه بوده و هستیم.
وی با بیان اینکه بحث زیرساخت دریایی با حوزههای فرهنگی در هم تنیده است، افزود: امسال برای اولین بار دستور در دو جلسه تصویب شد تا سرمایهگذاران به مدت پنج سال اجازه اجرای تشکیل زیرساخت در حوزه دریایی استان را داشته باشند که الان سرمایهگذاران با توافق فرماندار و مدیرکل منابع طبیعی مشخص شده امیدواریم که شاهد تحولی در حوزه زیرساخت باشیم.
سلگی ادامه داد: در حوزه امکان پیادهروی در ساحل و مبلمان ساحلی نیز امکانات خوبی انجام شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به حوزه فرهنگی، با بیان اینکه این ساحل متعلق به عموم مردم است، گفت: اینکه قرار باشد یک عده اینجا هنجارشکنی کرده و رفتارهایی خلاف عرف جامعه داشته باشند با حضور ۳۶۰ همیار پلیس خانم مستقر در ساحل مدیریت شده، از طرفی ظرفیتهای مختلف را بهکار گرفتیم تا شاهد ساماندهی فرهنگی در سواحل باشیم که یکی از آنها برگزاری حجم بالایی از همایشهای فرهنگی است.
وی با اعلام اینکه ما وضعیت فرهنگی شرق و غرب استان را به دلیل بحث گردشگری متفاوت میدانیم، تاکید کرد: لذا باید از فرهنگ خود صیانت کنیم و یک کار ملی برای حضور میلیونها گردشگر انجام دهیم، برای اولین بار اعتبار فرهنگی اختصاص داده شد.
سلگی از اجرای همایش حجاب زینبی در ۱۰شهرستان ساحلی، اجرای برنامههای چندوجهی، برگزازی نمایش خیابانی در قالب تعزیه و برنامههای مفصل دیگر خبر داد و تصریح کرد: سعی کردیم کنشگرانه و باابتکار عمل کنیم، نه واکنشی.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به برنامه دشمن برای تبدیل ساحل به کانون هنجارشکنی، بیان کرد: خوشبختانه این اتفاق نیفتاد، آنچه که بهطور کلی پارادایم حاکم دولت است افزایش رضایت عمومی در همه حوزهها است.
وی تاکید کرد: در حوزه نجات غریق نیز شاهد پیشرفتهایی بودهایم، افزایش سلامت جامعه و کاهش تلفات و در نهایت رضایت عموم مردم رسالت ماست، از این رو براساس توصیه استاندار مازندران، هلال احمر بهعنوان متولی نجات غریق انتخاب شد.
سلگی یادآور شد: برای اولین بار پرداخت حقوق ناجیان غریق را بهطور کامل در پایان هر ماه تقدیم کردیم، در مازندران نیز بیش از هزار ناجی فعال داریم و از ابتدای خرداد ماه تا به امروز شاهد نجات بیش از هزار و ۱۰۰ نفر از هموطنان توسط ناجیان غریق در سواحل مازندران بودهایم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اعلام اینکه تعداد غرقیها تا به امروز در قیاس با همه سالهای گذشته حداقل ۲۰ سال قبل حدود ۷۰درصد کاهش داشته است، گفت: این در حالی رقم خورد که افزایش ورود گردشگران را در استان داشتیم و هم ساحل آزادسازی شده است.
وی در پایان با بیان اینکه امسال حدود ۳۰ طرح در سواحل استان مازندران اجرا شده است، اظهار کرد: اجرای طرحهای دریا را تا پایان مهر ماه جاری خواهیم داشت، در سال جاری بیشترین نجات یافته ما در شهرستان بابلسر بوده است چرا که این ساحل بیشترین گردشگر را میپذیرد.
پایان پیام/۸۶۰۴۸/ع