به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه به نقل از سازمان سنجش، نتایج نهایی کنکور ۹۴ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
براساس این گزارش، در آزمون سراسری سال ۹۴، تعداد ۸۷۸ هزار و ۷۴ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۵۱۶ هزار و ۴۹۳ نفر زن و ۳۶۱ هزار و ۵۸۱ نفر مرد و به عبارتی ۵۸/۸۲ درصد داوطلبان زن و ۴۱/۱۸ درصد داوطلبان مرد بودند.
از تعداد ۷۹۶ هزار و ۱۶۴ داوطلب حاضر در جلسه آزمون سراسری تعداد ۷۹۶ هزار و ۱۲۸ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد ۴۷۲ هزار و ۴۷۴ نفر زن و ۳۲۳ هزار و ۶۵۴ نفر مرد بودند.
برای مراجعه به سایت سازمان سنجش اینجا کلیک کنید.
با سلام
آیا به آمار شرکت کنندگان زن و مرد توجه دارید؟!.
براساس آمار سراسری کشور میزان جمعیت زنان و مردان در کشور تقریبا برابر است و این در حالی است که در کنکور هر سال و در سال جاری تقریبا ۶۰ درصد جنس زن و ۴۰ درصد جنس مرد هستند.
خوب
نتیجه اخلاقی!!!!
این دیگر نتیجه اخلاقی نمی خواهد اگر در طول چند سال گذشته نسبت دخترها نسبت به پسرها بیشتر بوده است،. بنابراین می بایست در ارتباط با اطلاعات جنسیتی زن و مردی که در سطح کشور مطرح می گردد و آن دو را برابر می داند شک کرد.
دم خروس یا قسم حضرت عباس.
پسر ها بیشتر دنبال کار میروند و کمنر از دختران در کنکور شرکت میکنند اما دختر ها حتی در سن بالای ۳۰ و بعد از ازدواج هم در کنکور شرکت میکنند.
معادله به همین سادگی قابل حل است
البته طرح این مسئله به عنوان یک موضوع تحقیق جای بررسی بیشتر را دارد.
می دانیم که با افزایش آگاهی عمومی و برنامه های جدید آموزش و پرورش دیگر تقریبا همه دختران و همه پسران دیپلم می گیرند. همچنین تقریبا همه کسانی که دیپلم می گیرند در امتحان کنکور شرکت می کنند.
از سوی دیگر اگرچه تعدادی از پسران اگر کاری هم نباشد بعد از سربازی در کنکور شرکت نمی کنند، دختران بسیاری نیز هستند که بعد از ازدواج از ادامه تحصیل منصرف می شوند.
به هر حال اینکه آماری با اختلاف جنسیتی این چنین فاحش و در طول چند سال متوالی اخیر اعلان می گردد، نیاز به کنکاش و پاسخی علمی تر را می طلبد،….