• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
دوشنبه 8 دسامبر 2025   
المان آیکون اجتماعی برای فعال سازی افزونه به الزامات جی نیوز نیاز دارد.
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ويژه
    • اخبار فرهنگي
    • اخبار ورزشي
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فيلم
    • گزارش تصويري
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفي روستا
    • معرفي منابع مطالعاتي چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ويژه
    • اخبار فرهنگي
    • اخبار ورزشي
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فيلم
    • گزارش تصويري
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفي روستا
    • معرفي منابع مطالعاتي چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
دوشنبه 8 دسامبر 2025   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند

9 ژانویه ، 2025
در اخبار مازندران
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
A A
0
محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، رییس هیات‌ مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران گفت: محصولات در پروسه استانداردسازی به شکل دوره‌ای توسط کارشناسان اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو نمونه‌برداری می‌شوند و طبق استانداردهای هر محصول راستی‌آزمایی می‌شود.

هفدهمین سالروز تاسیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذا مازندران با رویکرد انتخاب مسئولان فنی و مدیران کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی مازندران چهارشنبه ۱۹ دی ماه با حضور مسئولان استانی، کشوری و مدیران‌عامل واحدهای تولیدی در مجتمع میزبان بابلسر برگزار شد.

رییس هیات‌مدیره انجمن در این مراسم گفت: امیدوارم در این شرایط سخت که تولیدکنندگان روزهای سخت را می‌گذرانند بتوانیم گام‌های خوبی برداریم.

محمد رزاقی افزود: با همراهی یکدیگر باید در مسیر رشد کیفیت و توسعه صنعت غذایی استان حرکت کنیم.

وی درباره استانداردسازی در صنایع غذایی استان بیان کرد: تمام محصولات غذایی ما در کارخانه‌ها تحت نظارت اداره استاندارد و علوم پزشکی بوده و مشمول استاندارد اجباری هستند.

رزاقی خاطرنشان کرد: محصولات در پروسه استانداردسازی به شکل دوره‌ای توسط کارشناسان اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو نمونه‌برداری می‌شوند و طبق استانداردهای هر محصول راستی‌آزمایی می‌شود.

محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند

عضو هیات‌مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران در گفت‌وگو با ایسنا درباره برگزاری این مراسم، اظهار کرد: این مراسم گرامیداشت هفدهمین سالگرد تولد انجمن بوده و هدف از برگزاری آن، تجلیل از مسئولان فنی، کارشناسان اداره نظارت بر غذا و دارو و افراد تازه بازنشسته است.

مریم نادری خاطرنشان کرد: همچنین ۴ نفر از برترین دانشجویان اثرگذار استان در زمینه صنایع غذایی در این مراسم تجلیل خواهند شد. این دانشجویان از دانشگاه‌های آیت‌الله آملی، کشاورزی ساری و دانشگاه نور بودند که پس از درخواست انجمن و بررسی عملکرد از سوی دانشگاه‌ها، انتخاب و به انجمن معرفی شدند.

نادری برگزاری سالگرد انجمن را از راه‌های تعامل و توسعه فعالیت شرکت‌های فعال استان دانست و افزود: بستر آشنایی مسئولان فنی تازه ‌وارد با انجمن را در این مراسم بنا نهادیم که فرصتی برای اشتغالزایی نیز به شمار می‌آید.

وی درباره گام‌های آینده انجمن اظهار کرد: با هدف ارتقا جایگاه مسئولان فنی در حوزه صنعت، انجمن به دنبال همکاری مشترک با دو نهاد نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در آینده نزدیک است.

محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند

نادری حضور زنان در صنعت غذایی استان را قابل‌توجه دانست و افزود: انجمن ۴۰۰ عضو دارد که بیشتر آن را زنان تشکیل می‌دهند، به‌ویژه در صنعت غذا حضور زنان همواره با رشد کیفیت و مبانی همراه بوده‌است.

وی درباره صادرات و واردات صنعت غذایی استان گفت: بیشترین صادرات محصولات لبنی و کشاورزی و در حوزه واردات، مواد خام اولیه است.

 

لینک منبع اصلی مطلب

برچسب ها: اداره نظارت بر غذا و دارواستانی-اقتصادیانجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندرانمنطقه مازندرانهفدهمین سالروز تاسیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذا مازندران
پست قبلی

ضرورت افزایش اطلاعات دینی و سیاسی برخی استادان و دانشجویان

پست‌ بعدی

از قوانین آپارتمان‌نشینی چه می‌دانیم؟!

علي نظري

علي نظري

پست‌ بعدی
از قوانین آپارتمان‌نشینی چه می‌دانیم؟!

از قوانین آپارتمان‌نشینی چه می‌دانیم؟!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ويژه
    • اخبار فرهنگي
    • اخبار ورزشي
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فيلم
    • گزارش تصويري
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفي روستا
    • معرفي منابع مطالعاتي چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.