به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، در آبان ماه سال ۹۸ با توافق بین شهرداری شهر نور و سازمان سینمایی کشور، قرار بود بیستمین پردیس سینمایی کشور (طرح سینمای امید) در شهر نور احداث شود، بنابراین در حضور مدیرکل ارشاد مازندران، نماینده وقت شهرستان، فرماندار، رئیس وقت شورای شهر تفاهمنامهای به امضای شهردار و معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی کشور رسید.
در ادامه با برنامهریزی انجام شده با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی در اوایل دیماه همان سال کلنگ احداث این پردیس سینمایی به زمین خورد و قرار بود در فروردین امسال تکمیل و به بهره برداری برسد اما برخی مشکلات از جمله نبود پیمانکار، شرایط اقتصادی و تغییرات قیمت ارز سبب شد تا این اتفاق نیکو با توجه به همه پیگیریهای انجام شده تا کنون بی نتیجه بماند.
در روزهای اخیر با توجه به تاخیر در اجرایی شدن پروژه وزارت ارشاد با تعیین زمان و فرصت برای آغاز عملیات اجرایی تاکید کرد در صورتی که در فرصت تعیین شده اقدام خاصی صورت نگیرد، مجوز پردیس سینمایی از شهرستان نور به شهرستان دیگری منتقل میشود.
این اتفاقات و زمزمهها و احتمال پر کشیدن مجوز پردیس سینمایی امید از شهرستان نور سبب نگرانی اهالی فرهنگ و هنر، شهروندان و دوستداران سینما و البته مطالبه گری مردم شد، رسانهها و فضای مجازی نیز این مطالبه را پیگیری کردند و این پیگیریها موجب شد تا شهردار شهر نور درخواست جلسه با اصحاب رسانه در حضور فرماندار را داده و توضیحاتی ارائه کند.
در این جلسه ابتدا فرماندار شهرستان نور در توضیحاتی به چگونگی اختصاص مجوز احداث پردیس سینمایی امید و اتفاقات ماههای گذشته پرداخت و اظهار کرد: حدود ۱۷ ماه پیش بر اساس سیاستهای وزارت ارشاد بیست پردیس سینمایی با استانهای مختلف اختصاص داده شد، در مازندران نیز دربین ۲۲ شهرستان این مجوز به شهرستان نور اختصاص پیدا کرد.
علی شادمان افزود: امروز با توجه به فرصتی که وزارت ارشاد داده باید تلاش کنیم تا هر چه سریعتر پروژه اجرایی شود زیرا همه تلاشها صورت گرفت، مسوولان همکاری کردند ترک تشریفات انجام شد و مناقصه محدود انجام تا در اجرای کار تسهیل شود.
فرماندار شهرستان نور کرد: با توجه به شرایط قرار گرفتن زمین مورد نظر بهترین و مناسبترین گزینه برای استفاده بهینه از آن همین احداث پردیس سینمایی است که علاوه بر انتفاع شهرداری، شهروندان و مسافران از آن بهرهمند میشوند بنابراین انتظار از شهردار و تیم همراه این است که تا این فرصت از دست نرفته در اجرای کار تسریع کنند.
این مسؤول تاکید کرد: مهم انجام کار است پس هرچه مانع انجام کار است باید حذف شود، برای شدن چه باید کرد برای نشدن دلیل زیادی وجود دارد، باید تدبیر کنیم این موضوع اجرایی شود، اگر اراده برای انجام کار باشد در کمترین زمان ممکن همه کارها در مسیر قرار میگیرد، سینما شاخص و شناسنامه شهرستان میتواند باشد.
فرماندار شهرستان نور از آمادگی سرمایهگذاران برای مشارکت در ساخت پردیس سینمایی خبر داد و افزود: این ظرفیت و فرصت را از دست ندهید، کسی حق ندارد نفع عمومی را برای نفع شخصی ذبح کند.
وی با بیان اینکه یک هفته برای طرح موضوع در شورا، برآوردها و تجدید مناقصه و ۱۰ روز هم برای برگزاری مناقصه و آگهی روزنامه به شهرداری و شورا داده میشود، گفت: تمدید مهلت و دریافت اعتبارات از ارشاد را ضمانت می کنم.
شهردار شهر ساحلی نور نیز در گزارشی از اقدامات انجام شده، اظهار کرد: در شهریور ۹۸ پیشنهاد تخصیص زمین برای احداث پردیس سینمایی داده شد، شورای شهر با واگذاری یکهزار و ۵۰۰ متر زمین موافقت کرد، با ارشاد هم مکاتبه شد تا نقشه تیپ را ارائه کند، در نتیجه تفاهمنامهای با ارشاد و سازمان سینمایی امضا شد.
فرامرز چمنآرا افزود: دو مرحله آگهی مناقصه انجام شد اما پیمانکاری مراجعه نکرد، مناقصه تجدید شد و یک مورد پیشنهاد واصل شد که به دلیل نداشتن رتبه باطل شد در ادامه با توجه به بنای احداثی مورد نیاز به منظور پیشگیری از تخلف درخواست افزایش متراژ زمین از یکهزار متر به ۲هزار متر مربع را به شورا دادیم و شورا نیز موافقت کرد.
وی خاطر نشان کرد: در مناقصه محدود سه پاکت از ۶ پاکت باید بدون نقص باشد که متاسفانه هر۶ پاکت دارای نقص بوده و تاریخ صلاحیت شرکتها هم گذشته بود.
این مسوول با بیان اینکه بر اساس تاکید استاندار و اهتمام شورای شهر برای احداث سالنهای سینمایی، گفت: با توجه به اینکه سه سالن باید احداث شود با شرایط قرار گرفتن زمین با مشکل مواجه هستیم و نمیتوانیم از معبر عمومی استفاده کنیم بنابراین لازم است این موضوعات باید رفع و هزینه فاز اول، دوم و سوم برآورد و مصوبه شورا اخذ و آگهی شود.
سید زمان حسینی عضو شورای شهر نور نیز ضمن توضیحاتی، گفت: شورای شهر همراهی کامل را برای انجام کار دارد و همه تلاش خود را میکند.
/ ۸۶۰۲۳/ج