به گزارش خبرگزاری تسنیم از رامسر، محمد آزاد عصر در جلسه مدیریت بحران شهرستان اظهار داشت: طبق پیش بینیها و اطلاعیه ستاد بحران استان مازندران، در شهرستان رامسر با تشکیل ستاد بحران و آماده باش به نیروهای امدادی اقدامات پیش از بحران را آغاز کردیم.
وی افزود: سامانه بارشی ساعت ۱۴:۳۰ روز جمعه با وزش باد ۷۰ کیلومتری و کاهش دمای ۱۲ درجه ای وارد منطقه شد که بارشی شدید را به همراه آورد به طوری که در فاصله زمانی سه ساعته بسیاری از معابر و خیابانها دچار آبگرفتگی شدند.
آزاد با بیان اینکه اگر در زمان شروع بحران اقدامات اولیه صورت نمیگرفت حجم خسارات بالا می رفت، گفت: نگرانی مدیریت بحران طغیان رودخانههای صفارود و چالکرود بود که این نگرانی درست از آب در آمد و سبب خسارت شد.
فرماندار رامسر گفت: شدت بحران به حدی بود که تمام تلاش و هدف اعضای این ستاد عدم آسیب جانی بوده است. خوشبختانه در شهرستان رامسر هیچگونه فوتی در سیل نداشتیم اما در سطح استان ۵ نفر در اثر سیل جان خود را از دست دادند.خسارتهای مالی نیز بسیار بیشتر از آن چیزی بود که پیش بینی میکردیم.
فرماندار رامسر با بیان اینکه از زمان شدت گرفتن بارش باران با اطلاع رسانیهای پیاپی و حضورا مردم را از مناطق حاشیه رودخانه تخلیه کردیم، گفت: طبق پیش بینیها تا ساعت ۵ صبح مردم را در مسجد میدان شهید رجایی، مسجد روستای گالش محله و سالن چند منظوره شهرداری رامسر اسکان دادیم.
وی افزود: در اثر این بارش شدید و ایجاد سیل ۱۰ واحد مسکونی به طوری تخریب شد که حتی ساکنین آن فرصت نکردند وسایل داخل منزلشان را جمع کنند و همه خانه و وسایل را آب برد.
آزاد با بیان اینکه از ساعت ۶ تا ۱۰ صبح روز شنبه ۱۴ مهر شدت بارش افزایش داشت، گفت: در کنار نگرانیهای جانی و عمرانی، بار روانی بسیار سنگینی بر شهرستان حاکم شده بود که باید این بار روانی مدیریت میشد تا مورد سو استفاده قرار نگیرد.
فرماندار رامسر با اشاره به اینکه بارش باران در مناطق ییلاقی یک پنجم پایین دست بود، گفت: اگر در ییلاقات مانند داخل شهر باران میبارید یک فاجعه ملی در رامسر رخ می داد.
وی گفت: در شهر رامسر گوشوارههای پل صفارود و دیواره حفاطتی آن، مبلمان شهری و برخی واحدهای مسکونی حاشیه رودخانه، دیواره باغ ۳۳ هکتاری و بلوارها آسیب وارد شد.
/ش