علی باقری در حاشیه آئین افتتاح یک مرکز خدمات مشاوره، کارآفرینی، کسب و کار بخش خصوصی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در آمل، اظهار کرد: در ایام الله دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه تعاون ۲۹ طرح افتتاح شد که در بخشهای کشاورزی، صنعت، خدمات و مسکن بوده است.
وی با بیان ایجاد اشتغال ۲۴۵ نفر با اجرای طرحهای دهه فجر، افزود: برای این طرحها مبلغ ۳۲۴ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده که در حوزه اشتغال، کارآفرینی و توسعه اشتغالزایی بود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به افتتاح ۶ طرح حوزه کسب و کار و اشتغال در دهه فجر، تصریح کرد: در این بین دو طرح در شهرستان آمل اجرا شده که امیدواریم رونق فراوان بر کارآفرینی مازندران ببخشد.
وی با اشاره به فعالیت ۳۵ مرکز مشاوره و کارآفرینی در مازندران، بیان کرد: ۶ مرکز مشاوره کارآفرینی در دهه فجر افتتاح میشوند تا این مراکز در راستای رونق اشتغال گامهای مفیدی بر دارند و نقش اصلی و اساسی در توسعه اشتغال مازندران ایفا کنند.
باقری خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان بیکار نیاز به هدایت، حمایت و پشتیبانی برای اشتغال دارند و مراکز مشاوره آنها را با کارآفرینان برتر آشنا میکنند تا فنون اشتغالزایی را فرابگیرند.
وی یادآور شد: طبق فرمایشات ریاست جمهوری در دیدار با مسؤولان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان شد که وزارت کار و تعاون بعد از وزارت آموزش و پرورش دومین وزارتخانه بزرگ است و تنها وزارتخانه مردمی بوده که ۷۰ درصد مردم از این وزارتخانه خدمات در حوزه اشتغال، کارآفرینی، حفظ و ایجاد اشتغال، تعاون، رفاه و معیشت، درمان، فنی و حرفهای، پرداخت تسهیلات و مدیریت در توزیع تسهیلات اعتبارات دریافت میکنند.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه دو دغدغه اصلی دولت و رئیس جمهوری، بحث اشتغال و تعاون است، بیان کرد: هماکنون در شرایط جنگ اقتصادی دشمن هستیم و باید با اقتصاد مقاومتی به میدان بیاییم، بهترین راهکار برای کمک به اشتغال و رفع بیکاری این است که از سرمایه اندک مردم استفاده شود تا گام اساسی در اشتغال برداریم.
وی با تأکید بر اینکه برای اشتغال مأموریت سنگین به وزارت کار و تعاون سپرده شد تا با ساختار جدید طراحیها انجام شود، ادامه داد: در سال جدید این وزارتخانه وارد سیکل جدید میشود تا خدمات نوین، مطلوب و شایسته به متقاضیان ارائه شود.
باقری با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۵ هزار برنامه اشتغال در سامانه رصد ثبت شده و ایجاد اشتغال و اشتغالزایی توسط دستگاههای اجرایی براساس تعهد انجام شد، گفت: در مازندران با کمک همه ظرفیتها و دستگاههای اجرایی سال گذشته ۱۰۲ درصد برنامههای اشتغال اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری ۵۳ هزار و ۶۷۰ مورد برنامه اشتغال برای مازندران پیشبینی شد، ادامه داد: تاکنون ۹۱ درصد برنامه اشتغال توسط دستگاههای اجرایی ثبت سامانه رصد شد.
باقری با اشاره به اینکه هماکنون به کمک مراکز مشاوره و کارآفرینی وارد فاز صحتسنجی و راستیآزمایی شدیم، خاطرنشان کرد: تعداد ۷ مرکز مشاوره و کارآفرینی برای این منظور انتخاب شدند تا صحتسنجی انجام شود.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه بحث بیکاری معضل بسیار بزرگ در استان است که به عنوان دغدغه استاندار مازندران پیگیری میشود، بیان کرد: قرار است بانک آماری خوبی در این حوزه داشته باشیم تا به رفع معضل بپردازیم همچنین استاندار مازندران به همه فرمانداریها اعلام کردند تا با کمک مراکز کاریابی موارد شناسایی شوند و بانک اطلاعاتی درست تهیه شود هرچند بانک اطلاعاتی ما جامع و کامل نیست و شاید همه بیکاران به کاریابی مراجعه نکنند.
باقری گفت: اطلاعات درست، دقیق و واقعی بیکاری را باید از سازمان برنامهریزی و آمار تهیه کرد البته مراکز کاریابی پل ارتباطی میان کارگر و کارفرما هستند، ما به دنبال آمار دقیق بیکاری هستیم و باید از ظرفیت همه دستگاهها برای ایجاد بانک اطلاعاتی درست و واقعی استفاده شود.
پایان پیام/۸۶۰۱۲/غ