به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، نخستین جشنواره استانی سرود مقاومت «حاما»، در آستانه چهل و سومین سالگرد حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل با حضور گروههای منتخب شهرهای مازندران برگزار شد.
جشنواره استانی سرود مقاومت «حاما ۶۰ » یکی از چهار جشنواره ملی و استانی پیشبینی شده ستاد حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل است که به مناسبت چهل و سومین سالگرد این حماسه مردمی در این شهرستان تا نیمه نخست بهمن امسال برگزار خواهد شد.
مسئول ستاد حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: حدود ۴۴ اثر از گروههای مختلف سرود شهرهای مازندران به دبیرخانه این جشنواره مردمی در شهرستان آمل ارسال شد که پس از بازبینی آثار توسط گروه داوری، درمجموع ۲۰ اثر پذیرفته شد.
علی امانی افزود: ۲۰ اثر پذیرفته شده توسط ۱۲ گروه منتخب استانی، در مرحله نهایی این جشنواره در سالن همایشهای شهرداری آمل، به روی صحنه اجرا رفت و مورد داوری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه جشنواره امسال در دو بخش عمومی و ویژه برگزار شد، اضافه کرد: در بخش عمومی، شرکتکنندگان در موضوع های «ایثار و شهادت، مقاومت و پایدای» و در بخش ویژه جشنواره، به حماسه اسلامی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ و جنگل آمل به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
مسئول ستاد حماسه مردمی ششم بهمن سال۱۳۶۰ آمل، با اشاره به اینکه خوشبختانه برای نخستین سال از برگزاری جشنواره استانی سرود مقاومت استقبال خوبی شده بود، تصریح کرد: حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل در مواجه و ایستادگی مردم آمل در برابر گروهکهای منافقان به حدی اهمیت و ارزش داشت که امام راحل در وصیت نامه سیاسی الهی از مردم آمل و حماسه ماندگار آن تشکر کرده بودند.
امانی اضافه کرد: متاسفانه در طی بیش از ۴۰ سال گذشته از حماسه ششم بهمن، کمتر به جایگاه نوجوانان و جوانان این حماسه مردمی توجه و پرداخته شد بود وبه همین منظور، دست اندرکاران ستاد با برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری تلاش دارند تا در این حوزه زمینه حضور نسلهای فعلی جامعه را برای پشتوانه سازی و ترویج این فرهنگ به نسل های آینده بیشتر و پررنگتر کنند.
وی یادآورشد: برگزیدگان این جشنواره در آیین اختتامیه چهل و سومین سالگرد حماسه مردمی ششم بهمن تقدیر خواهد شد.
مسئول ستاد حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل، با بیان اینکه برای چهل وسومین سالگرد این حماسه ماندگار، درحوزه فرهنگی وهنری امسال چهار جشنواره ملی و استانی پیشبینی شده است، گفت: جشنواره «مهرواره هزار سنگر» ویژه دختران نوجوان، نخستین جشنواره مداحی «نغمه مقاومت» ویژه نوجوانان، نخستین جشنواره استانی سرود مقاومت، با عنوان «حرف ایستادگی» و سومین جشنواره فرهنگی هنری، «طاها ستاره شمالی» در سطح ملی، چهار جشنواره پیشبینی شده برای چهل و سومین حماسه مردمی ششم بهمن سال ۶۰ مردم آمل است که از پوستر آنها چندی قبل در فرمانداری این شهرستان رونمایی شده بود.
امانی، زمان برگزاری سه جشنواره دیگر را از اواخر دی ماه تا نیمه دوم اسفند ماه امسال اعلام کرد و افزود: رویکرد این جشنوارهها بیشتر در ردههای سنی نوجوانان و جوانان، با هدف انقلاب مفاهیم انقلاب اسلامی و حماسه مردمی ششم بهمن سال۱۳۶۰ مردم آمل است.
در سحرگاه ششم بهمن ماه سال ۱۳۶۰ عدهای منافق و مائوئیست از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل به قصد تصرف این شهر و براندازی نظام به این شهرحمله کردند.
مردم حماسهساز آمل در حالی با ایستادگی و مقاومت انقلابی در کمتر از یک روز به فتنه شوم گروهک منافق خاتمه دادند و آنان را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشتند، که ۴۱ نفر از مردم این شهر شهید و بیش از دهها نفر دیگر نیز مجروح شدند.
مردم شهرستان آمل هر سال ششم بهمن با برگزاری ویژه برنامههایی در بخشهای مختلف در سطح شهرستانی، استانی و ملی، این حماسه مردمی و جاویدان را گرامی میدارند.