پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

دستگاه‌های اجرای ظرف ۱۵ روز پاسخ استعلام‌ها را باید بدهند/ شناسایی ۲۱۱ ملک مازاد برای طرح مولدسازی دارایی‌هایی مازاد دولتی در مازندران

0

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، سیدمحمود حسینی‌پور امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان که سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، با اشاره به دستورهای مهم این جلسه، اظهار کرد؛ یکی از تصمیمات اصلی اصلاح روند اجرایی فرآیندهایی است که در بحث صدور مجوزها ذیل این شورا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: روندی در گذشته در استان بود وجود داشت با دستور اصلی دارای تضاد بود و هم اینکه روند صدور مجوزها را بسیار کند کرد تا جایی که در برخی از موضوعات سرمایه‌گذاران در نوبت بودند و روند استعلام‌ها در این جلسه مطرح شده که برخی یک سال و نیم زمان می‌برد.

حسینی‌پور خواستار پاسخ‌دهی به استعلام‌ها توسط تمام دستگاه‌های اجرای زیرمجموعه شورای برنامه‌ریزی استان در  مدت ۱۵روز شد و گفت: کسی حق ندارد مجوزی را معطل کند ما این روند را نمی‌پسندیم و این خلاف مسیر توسعه استان است‌.

استاندار مازندران با اشاره به تصمیم برای ایجاد کمیته مشترک و مستقل برای سرمایه‌گذاری در کارگروه‌های مختلف استان گفت: با شناخت دقیق کارشناسی از نیازسنجی استان با هدف اولویت‌بندی و سرعت‌بخشی و جلوگیری از فرار سرمایه‌ها رای صادر شود.

وی با بیان اینکه امضاهای طلایی در اختیار برخی افراد است، تاکید کرد: مصوبات خوبی در این رابطه داشتیم، ایجاد تحول اساسی در شورای برنامه‌ریزی بنای کار  است که برنامه‌ای از کارنامه پنج ساله این شورا تدوین شود، اگر این تحولات در این شورا انجام نشود توسعه در مازندران مفهومی ندارد، امیدواریم شاهد همکاری همه دستگاه‌ها باشیم.

حسینی‌پور با اشاره به پیشنهاد اجرای طرح بهینه‌سازی استفاده دانش‌آموزان از مدارس، گفت: در این رابطه کلیاتی مطرح شده است، راهبرد طرح باید مشخص شود‌.

وی ادامه داد: تصمیمات در حوزه آموزشی در ابتدا باید تبدیل به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش شود و بعد در شورای برنامه‌ریزی مطرح و تصویب شود، ما در آموزش و پرورش نمی‌توانیم دستوری موضوعی را مطرح کنیم اما اگر با مشارکت نیروهای آموزشی انجام شود خوب است.

حسینی‌پور همچنین با بیان اینکه برخی مدارس غیردولتی ممکن است در روند برنامه‌های خود براساس اصول عمل نکند، خواستار اجرای طرحی جامع برای رفع این معضل در شورای آموزش عالی شد.

*شناسایی ۲۱۱ ملک مازاد برای طرح مولدسازی دارایی‌هایی مازاد دولتی

همچنین در این جلسه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مازندران از شناسایی ۲۱۱ ملک مازاد و بدون استفاده دولتی در مازندران باهدف بهره‌وری و بهینه‌سازی زیرساخت‌های دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

سیداسماعیل هاشمی با اشاره به وجود چالش‌های اقتصادی و زیان دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی با چالش‌های اقتصادی و ضرر و زیان مواجه هستند، گفت: دولت در راستای اجرای طرح مولدسازی دارایی‌هایی مازاد دولتی استان موجب تحریک، رشد و رونق اقتصادی استان و کشور شود و زمینه را برای آزادسازی اقتصادی و محول کردن امکانات و منابع کشور به بخش خصوصی فراهم می‌کند و شرکت‌ها به مدار تولید و رونق برمی‌گردند.

وی خواستار مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح مولدسازی دارایی‌هایی مازاد دولتی استان شد و تاکید کرد؛ مولدسازی اموال و دارایی‌های دولت به منظور تنظیم سیاست‌ مالی و حفظ منافع بلندمدت جامعه وظیفه ای است که به خزانه داری واگذار شده است و دبیرخانه آن در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان قرار دارد.

اسماعیلی اعلام کرد: از تمامی مدیران دعوت می‌شود تا در راستای شناسایی املاک فراموش شده و احصا نشده همکاری کنند تا با مولدسازی دارایی و ملک منجمد و اقتصادی شدن، منافع آن از حیث اشتغال‌زایی، تولید و ایجاد ارزش افزوده به آن منطقه، شهر، روستا و استان نیز برسد.

پایان پیام/۸۶۰۴۸/م

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.