ایسنا/مازندران مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران گفت: خدمت به مردم به نیت امام رضا (ع) علاوه بر آثار و برکات فراوان در زندگی شخصی، موجب سالم سازی جامعه خواهد شد.
سهیل صالحی عصر امروز در همایش آموزش توجیهی کانونهای محلی و موضوعی شهرستان آمل که با حضور ارکان شهرستان و مسئولین کانون محلی و موضوعی در دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) آمل برگزار شد، اظهار کرد: خدمترسانی به اقشار مختلف مردم با نام و نیت امام رضا (ع) و در جهت ترویج فرهنگ و سیره رضوی خدمتی است که ارزش معنوی بسیار بالا و همچنین خیر و سعادت دنیا و آخرت را به دنبال دارد.
وی به آثار و برکات خدمترسانی به نام اهل بیت(ع) به مردم بالاخص محرومین اشاره کرد و افزود: خدمت رسانی با نام اهل بیت(ع) به مردم، علاوه بر آثار و برکات فراوان در زندگی و امورات معنوی هر انسان که قابل توصیف نمی باشد، تاثیرات اجتماعی فراوانی دارد که این تاثیرات موجب سالم سازی جامعه اسلامی خواهد شد.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با اشاره به راه اندازی کانونهای خادمیاری در استانهای سراسر کشور خاطرنشان کرد: کانونهای خادمیاری در راستای ترویج فرهنگ و سیره رضوی و اهل بیت (ع)، شناسایی ظرفیتهای هر استان و شهرستانها در محلات مختلف، شناسایی اقشار آسیب پذیر جامعه، امداد رسانی و کمک به مستمندان با مشارکت خادمیاران رضوی تشکیل شده است.
صالحی استفاده از ظرفیت خادمیاران رضوی در زمینههای مختلف را با توجه به تخصص آنان برای تحقق ماموریتهای محوله آستان قدس از اولویت دفاتر نمایندگی دانست و تصریح کرد: خادمیاران رضوی با انگیزه و نیت الهی به عنوان خادم هشتمین امام شیعیان زیر سایه پرچم توفیق خدمت را افتخار بزرگی برای خود میدانند و بدون هیچ چشمداشت مادی در بخشهای گوناگون خدمت در ابعاد مختلف محرومیتزدایی و فرهنگی به عنوان خادمیار امام رئوف حاضر میشوند.
وی رصد نیاز نیازمندان در اطراف کانون و وصل کردن خادمیاران به نیازمندان را از وظایف اصلی خادمیاران محلهای برشمرد و گفت: ترویج موضوع خادمیار در میان هم محلهایها و انجام اقدامات عمومی با هماهنگی رابط شهرستان با استفاده از توان خادمیاران عمومی از دیگر وظایف مسئولین کانونهای محلهای است.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران به وظایف اصلی مسئولین کانونهای موضوعی اشاره کرد و افزود: تائید خدمت خادمیاران عضو کانون (عضو سامانه)، طراحی و اجرایی برنامههای عملیاتی تخصصی علاوه بر خدمتهای مندرج در سامانه ،تبلیغ و ترویج موضوع خادمیار در مجموعههای تخصص مرتبط با کانون تخصصی مورد نظر از وظایف اصلی مسئولین کانونهای تخصصی است.
صالحی به تهاجم فرهنگی دشمن اشاره و اظهار کرد: دشمن با فعالیتهای ضد دینی و تهاجم فرهنگی و رواج ناهنجاری در جامعه میخواهد ارزشها و آرمانهای ما را کمرنگ و محو سازد اما ما باید با هوشیاری و تاسی از ائمه معصومین (ع) و الگو قرار دادن آنان در تمامی لحظات زندگی، اخلاق و سیره شان را در زندگیمان و جامعه ساری و جاری و خود را به امامان و ائمه اطهار نزدیک کنیم.
وی در ادامه به جشنواره خدمت اشاره کرد و افزود: جشنواره خدمت فرصتی است تا خادمیاران طرحهای الگویی خود و یا دیگر خادمیاران را در راستای محرومیت زدایی در بخشهای مختلف جهت الگو برداری در جشنواره خدمت ثبت کنند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران بیان کرد: در این جشنواره خادمیاران میتوانند بهترین الگوها و ابتکارات خلاقانه را جهت مساعدت و کمک به نیازمندان در جهت رفع محرومیت رائه کنند تا این طرحها پس از داوری و بررسی نهایی به عنوان الگوهای برتر معرفی و در دیگر نقاط کشور توسط خادمیاران اجرا شود.
صالحی به آموزش سامانه برای مسئولین کانونهای محلی و موضوعی پرداخت و گفت: ابتدا هر خادمیاری باید اطلاعات هویتی خود را تایید و سپس عرصه و مصداق خدمتی انتخاب کند.
وی همچنین در خصوص کارنامه خدمتی خادمیاران، رزرو خدمت توسط مسئولین کانون محلی و بعضی از کانونهای موضوعی، گزارش نویسی و چگونگی ثبت گزارش در سامانه، آموزش و آزمون در سامانه و آموزش دیگر موارد به مسئولین کانونها خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایسنا، شهرستان آمل دارای هزار و ۸۵۴ خادمیار است که در ۳۷ کانون محلی و ۲۰ کانون موضوعی فعالیت میکنند.
گفتنیست؛ در حاشیه این مراسم به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن از بانوان مسئول کانونهای محلهای تجلیل به عمل آمد.