پایگاه خبری چهاردانگه:انگار میبایست تعریف دوبارهای را از “نمایندگی” برای برخی مسئولین و به اصطلاح سیاسیون شهر و استانمان ارائه کنیم، آن هم درست در زمان نزدیک به انتخابات مجلس که هر دم از این باغ بری میرسد.
جناب آقای رضا پیوندی؛ عضو محترم شورای اسلامی شهر ساری گفتهاند: “جایی ننوشتهاند که مدیریت استان باید ساروی باشد”. جملهی عجیبی که نشان میدهد چرا سی و اندی سال است که ساری و مردم و مدیرانش به آنچه که لایقش بودهاند دست پیدا نکرده اند. نمیدانم جناب پیوندی که طرفدار طیف منتسب به دولت هستند و البته با رای مردم ساری وارد شورای شهر شدهاند قبل از بیان چنین جملهای به چه فکر میکردند؛ به حقوق از دست رفتهی سی سالهی مردم مرکز استان؟ به محاق رفتن چندین سالهی مدیران لایق ساروی و تبعید خودخواسته یا ناخواسته به کنج خانهها و استانهای دیگر؟ به اینکه انتخابات آینده مجلس قرار است با اینگونه تفکرها چه گلی به سر مردم ساری بزند؟ یا به اینکه …
اصلا باید این سوال را از ایشان و دیگرانی که انگار بدشان نمیآید در بر همین پاشنه بچرخد و ساری و ساروی از مرکز استان بودن تنها همین نام را به دوش بکشد، پرسید: به نظر شما نماینده شهر ساری در مجلس چه وظایفی بر عهده دارد؟ آیا غیر از این است که باید در پی احقاق حقوق مردم حوزه انتخابیه خود که به او رای دادهاند باشد؟ آنوقت با چنین ادبیاتی؟! تحلیل شما و همفکرانتان از عزل سه مدیر ارشد استانداری در این مدت اخیر و تغییر احتمالی فرماندار ساروی شهر ساری که شائبهی مهندسی انتخابات آینده را به ذهن میآورد، چنین جمله ای است؟ که “جایی ننوشتهاند مدیریت استان باید ساروی باشد”؟ البته که همه میدانیم چنین جملهای در هیچجایی نوشته نشده اما جایی هم ننوشتهاند که نماینده مردم ساری علیه مردمش رفتار کند! آقای پیوندی عزیز که مهندسی هم خواندهاید، بهتر نیست به جای اظهارات غیرکارشناسانه که باعث ناامیدی اهالی ساری میشود، گزارشی از عملکرد دو سالهی خود در شورا، ارائه بدهید؟
آقای پیوندی، تغییر اندک مدیران ساروی که عمدتا با اهداف مهندسی مشارکت مردم در انتخابات پیشرو صورت گرفته جفای تاریخی به شان و شعور شخصیت ساری و شهروندان شریف این دیار کهن خواهدبود. ظلمی که در حافظهی تاریخی این ملت خواهد ماند و آستانهی تحمل مدنی این دیار را تمام خواهدکرد و شما، برادر بزرگوارم، ناخواسته بر آتش این بیتدبیری دمیدهاید.
دوست گرامی! وضعیت کنونی ساری به نظرتان زیبنده است؟ شما از کدام شان مدیریت غیرساروی استان دفاع میکنید؟ از سیاستهای نداشته برای توسعهی کشاورزی؟ از تجارت بیرونق؟ از صنعت سردرگم؟ از گردشگری که مغفول مانده؟ یا از سیاسیکاریها و فرصتسوزیها؟ بهتر نیست چشمهایتان را بشویید تا عقبگرد توسعه استان را ببینید و حجم بیکاران و بیبرنامگی موجود را حس کنید؟ گرچه برای شما که حضور کمفروغی در شورا دارید و پای درددل اهالی شهر ننشستهاید، چنین سخن گفتن چندان هم دور از ذهن نیست!
آری جایی ننوشته که مدیریت استان باید ساروی باشد اما شما بگویید کجا نوشته مدیریت استان باید به دست جماعت بازنشستگان باشد که نه حوصلهای دارند و نه انگیزهای برای ترقی که حتی توان تدارک یک استقبال منظم و درخور را برای کاروان تدبیر و امید نداشتهاند، جماعتی که نه پروژهای برای افتتاح داشتند نه موضوعی برای کلنگ زنی…
آقای پیوندی،خودتان بهتر میدانید که آرای شما وابستگی مستقیم به حضور ریاست محترم و محبوب جمهور داشت و موج سواری دو روز آخر انتخابات سال ۹۲ شورا توسط شما که در باورتان هم، وکالت مردم ساری وجود نداشت و ندارد، حال منتهی شده به اینکه چنین بر موکب بی انصافی نشسته و غیرمعقولانه فریاد انزوای مدیران ساروی را سر بدهید و به راستی در عجبم از احوال شما! کاش لااقل در دفاع از مدیری از استان خودتان؛ سمنان، چنین بیمحابا اصرار بر ناتوانی مدیران ساروی نداشتید!…
بیچاره مردم ساری که حتی معتمدینش از ظرفیت کارشناسی مدیریت آن دفاع نمیکنند و البته دور از ذهن هم نیست که در حضور بیقوارگی مزمنی که دامن مدیریت استان را فرا گرفته، واژههای تدبیر و امید به بیتوجهی ، بی تدبیری و مصلحت اندیشیهای کاسب کارانه و پیاده نظامی جماعت زیاده خواه ختم شدهاست و این مسئله وقتی در برابر انفعال دو نمایندهی فعلی ساری در مجلس شورای اسلامی در برابر شنیدن چنین سخنان تاسف برانگیزی قرار میگیرد، مجموعهای را شکل میدهد که به طور طبیعی نتایجش برای ساری و مردمش، چیزی جز سرخوردگی، ناامیدی و عقبماندگی نیست و نخواهدبود و البته به نظر من که پاسخ جنابعالی را همین مردم چندی پیش در استقبال از رئیس دولت تدبیر و امید در مازندران به خوبی داده اند.
نویسنده : هومن حکیمی
منبع : مازندشورا
با شما موافقم صد در صد.
اقای پیوندی این متن را چند صد بار بخون. چیزای بدرد بخوری داره واست