به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از فارس، ربیع فلاحجلودار صبح امروز در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه مازندران اظهار کرد: باید اذعان داشت که با وجود محدودیتهای بودجهای در بخش راه و شهرسازی کارهای خوبی در سطح استانی و ملی بهویژه در جادههای روستایی انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه تمرکز در بخش بودجه نباید صورت بگیرد، افزود: اگر واقعا قرار است کار انجام شود باید استانها تقویت و تعادلی بین بودجههای ملی و استانی برقرار و از تمرکز بودجه جلوگیری شود.
استاندار مازندران گفت: در ابتدای سال هستیم و اعتقاد داریم پیمانکارانی که انتخاب میشوند، بتوانند انسانهای توانمندی باشند و بتوانند بخشی از بار دولت را متحمل شوند و از طرفی، در جایی که پیمانکاران تعهداتی به گردن دولت دارند باید در جهت تأمین آن اقدام کنیم.
فلاحجلودار با اشاره به عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مازندران بیان کرد: در گذشته توسعه روستاها محدود به یکسری از نقاط بود و بقیه رها میشدند اما پس از انقلاب توجه به روستاها یکی از کارهای خوب بوده است البته در حوزه روستایی باید هماهنگی بیشتری داشته باشیم و پاسخگو باشیم.
وی ادامه داد: با وجود کارهای خوبی که انجام میشود اما در واقع در برخی موارد طرحهای هادی را به روستاها دیکته میکنیم زیرا مردم در درون خود درد دلهای فراوانی دارند، لذا ابتدا روستاها را باید بهگونهای حفظ کنیم که فروش اراضی و ساخت و سازهای آن مدیریت شود و پس از آن نیز به بحثهای بومگردی و مشارکت مردم در امورات روستایی توجه بیشتری داشته باشیم.
رئیس شورای برنامهریزی مازندران با اشاره به آغاز عملیات گازرسانی به روستاها، اظهار کرد: تا سال ۹۷ گازرسانی به تمام روستاها انجام میگیرد، در روستاها باید به بحث بهداشتی، فاضلابها و پسماندها اهمیت داده شود.
استاندار مازندران گفت: ضمن توجه به تولید و اشتغال در روستا، باید به بحثهای طلاق و اعتیاد نیز توجه داشته باشیم؛ در واقع ضمن اینکه به زیرساختها میپردازیم، به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز بپردازیم، پرداختن به این مسائل در روستاها بسیار راحتتر از شهرها است زیرا در روستاها بیشتر مردم با یکدیگر فامیل هستند و میتوانند مشکلات را با توافق و همیاری یکدیگر حل کنند.
وی با اشاره به عملکرد بخش سلامت اظهار کرد: خیلی خوشایند نیست که وضعیت بدی را در برخی بیماریها ازجمله سرطانها و دیابت در کشور داشته باشیم، لازم است تا دلایل امراضی که بیشتر سبب مرگ و میر در مازندران میشود بررسی و در جهت پیشگیری و فرهنگسازی آن اقدام شود.
فلاحجلودار افزود: برخی دستگاهها نیز باید به بخش سلامت و مواردی که در این زمینه است کمک کنند تا مشکلات حل شود، اگر جهتگیریها درست باشد موفق میشویم البته یک بخش نیز به مشارکت و آگاهی مردم برمیگردد.
استاندار مازندران در پایان گفت: بخش سلامت تنها مختص دانشگاه علوم پزشکی نیست و این بخش نیازمند همکاری و تلاش سایر دستگاهها است تا بتواند شاخصهای سلامت در این استان را افزایش دهد.