به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران مازندران و تکریم و معارفه مدیر سابق مدرسه علمیه الزهرا(س) و مرکز تخصصی نورالزهرا(س) ساری برگزار و دو مدرسه علمیه تبدیل به یک مجتمع آموزشی تخصصی حوزوی الزهرا (س) ساری شد.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران که در مجتمع آموزشی نورالزهرا (س) ساری برگزار شد، اظهار کرد: جامعه در حوزه علم بیرون از این سه دسته؛ عالم، متعلم و مستمع نیست، پس یک عالم نباید نسبت به سرنوشت جامعه خودش بیتفاوت باشد.
وی افزود: امروز خواهران متعلم باید درباره سرنوشت جامعه و مسائل اخلاقی و فرهنگی دغدغهمند باشند، متاسفانه بیانگیزگی یک دانش آموز، دانشجو و طلبه را یکی از آسیبهای حوزه آموزشی در استان است.
محمدیلائینی با بیان اینکه هر نقدی وارد است و باید گوش شنوا داشته باشیم، گفت: امروز در جانعه با گروهی مواجه هستیم با هر بادی به همان سمت میروند، در اغتشاشات سال گذشته افرادی را دیدیم که نمیدانستند در حال انجام چه اقداماتی هستند، این افراد در مجالس و محافل مذهبی هم حضور ندارند پس باید با عشق اتصال رسانهای ابجاد کرد اینها مستضعفان فرهنگی هستند، حوزه علمیه باید برای همه برنامه داشته باشد.
*جذب ۳۲۰طلبه جدید در دو مدرسه جوییار و تنکابن
همچنین حجتالاسلام محمدجواد قائمی مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران گفت: در سال تحصیلی جدید با اضافه شدن نقطع سطح چهار در جویبار و یک مقطع سطح سه در تنکابن این دو مدرسه با جذب بیش از ۳۲۰ طلبه جدید از میان ۵۷۰ متقاضی در سال تحصیلی جدید به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به جزییاتی از فعالیتهای پژوهشی در بین مدارس علمیه خواهران استان، افزود: در مجموع مدارس علمیه خواهران در سال تحصیلی گذشته توانستند از ۵۰ کتاب جدید، ۱۰ مقاله علمی و پژوهشی ثبت شده رونمایی کرده و بیش از ۱۰ نشست علمی پژوهشی دارای مجوز با بهرهمندی از بیش از ۱۰۰ پژوهشگر فعال برگزار کنند.
حجت الاسلام قائمی همچنین بیان کرد: در سال تحصیلی جدید دو همایش ملی بینالمللی شامل؛ همایش بزرگداشت علامه حسن زاده آملی در پنجم مهر ماه برگزار و همایش بین المللی علامه مصباح یزدی برگزار شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران ادامه داد: در سال تحصیلی سه نشریه در مجتمع آموزشی شهرهای بابل، تنکابن و ساری را پیگیری خواهیم کرد، مدارس علمیه با در سه محور تراز انقلاب، کنشگری اجتماعی و جهاد تبیین به بازیگری فرهنگی اجتماعی در سطح محیط زیست خود پرداختهاند.
وی اعلام کرد: مدارس علمیه خواهران استان با بهرهگیری از ظرفیت ۱۷ کانون امداد نیکوکاری، ۱۵ کانون دانشآموختگان دارای مجوز از نهادهای مرتبط، هزار و ۵۰۰ مبلغ، ۳۰۰ گروه تبلیغی و ۱۴ کانون نورالثقلین وارد عرصههای جهاد تبیینی در سطح مدارس آموزش و پرورش، مبارزه با بزه اجتماعی و پدیده طلاق، پیشگیری از موادمخدر، مسئله جمعیت، مسائل فرهنگی و در نهایت ترویج فرهنگ عفیفانه در زیست حوزه زن ورود پیدا کنند.
پایان پیام/۸۶۰۴۸/م