به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، علیاصغر علمدارپور مدیر امور شعب بانک تجارت مازندران امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هفته بانکداری اسلامی را پیشرو داریم، اظهار کرد: بانک تجارت استان دارای ۵۶ شعبه بوده و ۶۱۶ پرسنل در این بانک در حال خدمترسانی به مردم هستند.
مدیر امور شعب بانک تجارت استان مازندران با اشاره به اینکه در کنار شعب ریالی یک واحد ارزی داریم و یکی از واحدهای نمونه کشوری است،گفت: در طول مدت اربعین بانک تجارت خدمات خوبی به مردم ارائه داده است و سه نفر از نیروهای دوایر استانی برای ارائه ازر اربعین به کار گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: برای سفر اربعین به هزار و ۱۹۲ نفر ارز اربعین به میزان ۲۱۶ میلیون دینار عراقی پرداخت شده است و سعی شده است در این مدت با توجه به سیاستهای ابلاغی زمینه تأمین ارز برای متقاضیان فراهم شود.
علمدارپور با بیان اینکه اولویت نخست ما بحث شرکتهای تولیدی است، اضافه کرد: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال رونق تولید و مهار تورم این شعار را با عنوان دستور قطعی تلقی کردیم و طی این مدت بیش از ۳۰۰ شرکت تولیدی مورد بازدید قرار دادیم و تصمیماتی برای رفع مشکلات خط تولید در دستور کار قرار گرفت تا چرخه تولید به درستی بچرخد.
وی با اعلام اینکه نتیجه تلاشها پایان سال ۱۴۰۱ تاکنون به ثمر نشست، خاطرنشان کرد: تحقق هدف ۸۷ درصدی را داشتیم که از اهمیت بسزایی برخوردار بوده است.
علمدارپور با اشاره به اینکه بانک تجارت در بین ۵ بانک تجاری بالاترین تعهد را در صدور ضمانتنامه و گشایش السی انجام داده است، گفت: در این بخش تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی با سهم ۵۰ درصدی داشتیم و این تعهد را قبول کردیم.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از تسهیلات واردات در بخش واحد ارزی بوده است که بیشترین حواله ارزی را در سال گذشته به ثبت رسانده است، خاطر نشان کرد: همه تلاشهای منجر شد که تراز بانک به بهترین شکل ممکن در پایان سال بسته شده است.
علمدارپور با بیان اینکه با تلاش همکاران این بانک از رتبه ۳۵ در کشور به رتبه ۱۲ رسید، افزود: تلاش ما برای رسیدن این بانک به جایگاه واقعی در کشور است.
مدیر امور شعب بانک تجارت مازندران با اشاره به همراهی و همسویی بانک تجارت با سیاستهای ابلاغی دولت سیزدهم گفت: در بخش تسهیلات سفر ریاستجمهوری با پرداخت ۱۰۲درصدی بالاترین میزان تحقق را شاهد بودیم و در بحث تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی را شاهد بودیم.
وی میزان پرداختی وام ازدواج را ۴ هزار و ۹۸۰ مورد و فرزندآوری ۳ هزار و ۹۰۰ مورد اعلام و خاطر نشان کرد: در بخش تسهیلات خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد ۵۷۸ فقره، خوداشتغالی مددجویان بهزیستی نیز تعداد ۴۲۷ تسهیلات پرداخت شده است که این میزان پراختی برابر با ۹۵ درصد افراد معرفی شده است.
مدیر امور شعب بانک تجارت مازندران گفت: در مجموع ۲۳ هزار میلیارد ریال از منابع استان در بخش تسهیلات تکلیفی پرداخت شد و همین اتفاق در ارتقای رتبه استان در سال ۱۴۰۱ نقش موثری داشته است.
علیرضا جمشیدی معاون اجرایی بانک تجارت امور شعب استان مازندران در ادامه گفت: بانک تجارت استان از سال ۹۸ تاکنون نسبت به واگذاری و راهاندازی ۱۶ کارگاه و کارخانه تولیدی که صاحبان آنها نه تنها نسبت به توقف تولید، بلکه اخراج کارگران اقدام کرده بودند و همچنین نسبت به بازپرداخت تسهیلات هم اقدامی نمیکردند، ورود کرد که بسیاری از این واحدها به تولید برگشتند و تعدادی هم در حال تجهیز ماشینآلات هستند تا هرچه سریعتر به چرخه تولید برگردند.
وی بیان کرد: بارها اعلام کردیم به دنبال بنگاهداری نیستیم؛ بهطوریکه طی سالهای اخیر از ۲۳ واحد مسکونی که در اختیار افراد بوده ۱۶ واحد را به خود افراد اعاده کردیم و در حال بازگرداندن ۷ واحد دیگر هستیم.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/م