به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، پیشبینی ناپایداری هوای مازندران طی سه روز آینده سبب شد تا استاندار مازندران امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن نشست اضطراری را با اعضای مدیریت بحران با هدف آماده باش کامل برگزار کند.
استاندار مازندران در این نشست از مدیران دستگاه خدمات رسان خواست تا همه تمهیدات لازم را در ارائه خدمات به مردم داشته باشند.
مهدی یونسی رستمی با توضیح این نکته که هرگونه بیتوجهی نسبت به تاخیر در ارائه خدمات مطلوب به مردم قابل قبول نیست، در عین حال از مردم خواست تا نسبت به هشدار هواشناسی اهتمام ویژهای داشته باشند.
وی پرهیز از سفرهای غیر ضروری به مازندران و یا خروج از استان را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: امروزه با توجه به پیشبینی های دقیق هواشناسی باید با برنامهریزی آمادگی کمترین مشکل و چالشها برای مردم استان بوجود بیاید.
استقرار خودروهای کمکی برف روب و نمک پاش در مازندران
مدیرکل هواشناسی مازندران در این نشست با توضیح این که طبق نقشههای هواشناسی، پنج هزار کیلومتر از راههای روستایی و کوهستانی و بیش از هزار روستا درگیر برف خواهند شد، افزود: پیش بینی ۸۰ سانتیمتر برف در ارتفاعات شرق مازندران و بارش ۴۰ تا حدود ۱۰۰ میلی متر باران در دشت و جلگه منطقه مرکزی و شرق دور از انتظار نیست.
هوشنگ بهزادی به کاهش دمای منفی هفت تا ۱۳ درجه در بالادست و دمای زیر ۲ درجه زیر صفر در دشت و جلگه مازندران از روز یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده اشاره کرد و گفت: از پنجشنبه شب تا روز یکشنبه مناطق ساحلی استان نیز با سرعت باد حدود ۷۲ کیلومتر بر ساعت مواجه خواهند شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران نیز به آمادگی کامل راهداری با تجهیزات در محورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای بارش برف و باران پنج دستگاه خودروی نمک پاش از استان های همجوار نیز وارد استان شده است.
حسن جهانیان با بیان اینکه انبارهای نمک هم تکمیل است، ادامه داد: از آن جایی که موج سفر با توجه به تعطیلی وسط هفته به مازندران را خواهیم داشت به طور یقین تحرک ارایه خدمات راهداری را کاهش میدهد.
پیشبینی بارش ۸۰ سانتی متری برف و ۱۰۰ میلیمتری باران برای روزهای آینده مازندران
در این نشست مدیران جمعیت هلال احمر، شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه ساری و چالوس و شرکت گاز مازندران نیز آخرین وضعیت آمادگی را برای مقابله با سرما و یخبندان و ارائه خدمات مطلوب به مردم گزارش دادند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز لزوم تهیه و ذخیرهسازی سوخت جایگزین و استفاده از سیستمهای دومنظوره سوخت در واحدهای تولیدی کشاورزی (دام و طیور، پرورش گل و قارچ و واحدهای گلخانهای) و صنایع مرتبط با حوزه کشاورزی، تامین علوفه مورد نیاز به ویژه سبوس برای واحدهای دامداری روستایی در مناطق میانبند و بالادست، حفاظت از کندوها در برابر سرما و تامین شکر مورد نیاز زنبورداران و بررسی و راه اندازی دستگاه های گرمایشی جایگزین در صورت قطع سوخت اصلی را برای مقابله با سرما مورد تاکید قرار دادند.