
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه از انعقاد اولین تفاهمنامه همکاری مشترک در سطح استان بین این مدیریت و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در زمینه الگوی کشت گیاهان دارویی خبر داد و گفت: طرح پایلوت در اراضی دانشگاه اجرا و به کشت گل محمدی و اسانسگیری اختصاص مییابد.
روز یکشنبه ۱۶ آذر نخستین تفاهمنامه همکاری در زمینه الگوی کشت گیاهان دارویی بین مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه منعقد شد.
عباسعلی پورمند، در گفتوگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این تفاهمنامه با هدف توسعه کشت گیاهان دارویی، انتقال دانش و فناوری و ایجاد الگویی عملی برای کشاورزان منطقه تنظیم شده است.
وی افزود: بر پایه این توافق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه بهعنوان پایلوت، اراضی قابل کشت خود را به کشت گیاهان دارویی از جمله گل محمدی و ایجاد واحدهای مرتبط با اسانسگیری اختصاص خواهد داد.
پورمند تصریح کرد: این همکاری مشترک گامی مؤثر در راستای ترویج کشتهای با ارزش افزوده بالا، ایجاد اشتغال پایدار و بهرهبرداری علمی از پتانسیلهای اقلیمی منطقه سوادکوه است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای موفق این طرح الگویی، زمینه برای گسترش کشت گیاهان دارویی در سایر عرصههای کشاورزی شهرستان فراهم شود.
اوقات شرعی کیاسر

