• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴   
پايگاه خبري چهاردانگه
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

استفاده از فضای مجازی نیازمند «رژیم صحیح»/ آموزش‌ها جدی گرفته شود

۹ اردیبهشت ، ۱۳۹۹
در اخبار مازندران
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
A A
0
استفاده از فضای مجازی نیازمند «رژیم صحیح»/ آموزش‌ها جدی گرفته شود

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- سمیه اسماعیل زاده: ساعت از ۱۲ شب گذشته است اما مادر چنان موج تنشی را در فکر و ذهنش حس می‌کند که نمی‌تواند تا صبح صبر کند و در همان ساعت، برای درخواست کمک با مشاور تماس می‌گیرد؛ از فرزند نوجوانش شاکی است که فراتر از آنچه که باید وقتش را در فضای مجازی صرف می‌کند.

با چنان تنشی در روانش مواجه شده که دقایق اول، حرف‌هایش بیشتر به فریاد می‌ماند تا صحبت اما کمی که می‌گذرد، کم‌کم آرام شده و حرف‌هایش مفهوم می‌شود و می‌گوید: نمی‌دانم فرزندم در فضای مجازی چه می‌کند، شب و روز گوشی به دست و در این فضا است؛ با اینکه فرزند موجه و خوبی است و تاکنون مشکل اخلاقی نداشته؛ اما این حضور مکررش در فضای مجازی، صحبت‌های تصویری، فیلم گرفتن‌هایش برایم غیرقابل تحمل است.

این حرف‌ها تنها یک سوی ماجرا است، اما وقتی پای حرف‌های این نوجوان می‌نشینی، متوجه می‌شوی به علت شیوع ویروس کرونا، همه آموزش‌هایش مجازی شده است و از این رو، او نیز مجبور است ساعات بیشتری را به نسبت گذشته در این فضا بگذراند، از سوی دیگر بدلیل عدم ارتباط فیزیکی و نزدیک با دوستان به اجبار بیشتر این ارتباطات در فضای مجازی انجام می‌شود که سبب ایجاد چالش و تعارض در خانواده‌اش شده است.

خانواده‌ها رژیم رسانه‌ای صحیح را به فرزندان خود آموزش نداده‌اند و از این رو، نگران این هستند که فرزندشان در فضای مجازی به دنبال اطلاعات مسموم بروند که البته این نگرانی تا حدودی صحیح است

دکتر عاطفه مرادیان، عضو مدرسان انجمن ازدواج و خانواده کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فراوانی اینگونه تماس‌ها در ایام کرونا و دادن راهکار به خانواده‌ها، گفت: خانواده‌ها رژیم رسانه‌ای صحیح را به فرزندان خود آموزش نداده‌اند و از این رو، نگران این هستند که فرزندشان در فضای مجازی به دنبال اطلاعات مسموم برود که البته این نگرانی تا حدودی صحیح است اما والدین تا زمانی که آگاهی و اطلاعات‌شان از فضای مجازی و شرایط روحی و روانی فرزندشان اندک باشد، نه‌تنها نقش خود را به‌عنوان مادر یا پدر خوب ایفا نمی‌کنند بلکه سبب تنش و خشونت در خانواده شده که زمینه‌ساز ورود فرزندان از یک محیط امن به یک محیط ناامن می‌شود و این موضوع شاید در گذشته کمتر نمود داشته اما در دوران قرنطینه خانگی و کرونا بیشتر نمود پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه فرزندان ما بومیان عصر تکنولوژی هستند و با تکنولوژی متولد شدند اما ما نسل مهاجر هستیم و هرچقدر هم بر آن تسلط داشته باشیم، بومی تکنولوژی نیستیم، خاطرنشان کرد: همیشه افرادی که بومی هستند، واردتر هستند و ما هر چقدر بدانیم به اندازه فرزندانمان وارد نیستیم و به‌همین دلیل، در اینجا شاهد گسست نسلی هستیم و از طرف دیگر، به ما هم در هنگام مهاجرت آموزشی داده نشده تا رژیم صحیح رسانه‌ای را بدانیم و مسئولان نیز بستر لازم را مهیا نساختند و ما ناگهان وارد دنیای دیگری شدیم و بخشی از چالش‌ها به‌همین دلیل است.

البته در این روزها تنها روابط والد-فرزندی نیست که دچار مشکل شده، بلکه روابط همسران نیز تحت‌الشعاع قرار گرفته است. همسرانی که با مراکز مشاوره تماس گرفته‌اند و از خستگی و عدم تحمل یکدیگر و از ایجاد خشونت خانگی سخن می‌گویند؛ از خانم خانه‌داری که حضور مداوم همسرش سبب ایجاد تنش و دوری عاطفی شده است.

مرادیان با بیان اینکه کرونا مسائلی را که پیش از این پنهان بود برای ما آشکار ساخته است، می‌افزاید: تا پیش از کرونا، یکی از اعضای خانواده (همسر یا فرزند) ساعات زیادی از شبانه‌روز را در خارج از خانه سپری می‌کرد و زمان حضور مشترک در کنار خانواده کم بود و ضعف مهارت‌های ارتباطی کمتر خود را نشان می‌داد اما این روزها متوجه شده‌ایم که مهارت خوب گفتگو کردن و مهارت در کنارهم بودن با دیگر اعضای خانواده را مانند پدران و مادران خود بلد نیستیم.

این مشاور با اذعان بر اینکه تا زمانی که مهارت ارتباطی و تعامل صحیح، خود مراقبتی و دگر مراقبتی را بلد نباشیم، این در کنار هم بودن چالش‌زا است و خانواده از کنار هم بودن لذت نمی‌برند، گفت: مسائلی مانند اقتصاد خانواده نیز زمینه‌ساز مشکلات روانی زیادی هست که متولیان حوزه‌های دیگر باید پاسخگو باشند.

این مشاور به ضعف مهارت‌های تاب‌آوری افراد اشاره کرد و افزود: همیشه مسائلی همچون سیل، زلزله، مرگ ناگهانی یکی از عزیزان، بیماری و انواع ویروس‌های زیستی و اجتماعی وجود دارد که نمی‌توان آنها را کتمان کرد بلکه باید با آموزش و تقویت مهارت‌های تاب‌آوری، خودمراقبتی و دگرمراقبتی به فرد آموزش داد تا در شرایط بحران چگونه رفتار کند که اولاً خود دچار استرس و اضطراب ناشی از آن نشود و سپس بتواند از خانواده و حتی دیگران مراقبت کند.

وی گفت: از یک سو، ترس ناشی از ابتلاء به کرونا، درگیر شدن با این بیماری و از دست دادن یکی از عزیزان اثرات روانی به دنبال داشته و از دیگر سوی، تنش‌های ایجاد شده در خانواده بار مضاعفی را بر روان افراد تحمیل کرده است.

این مشاور با تأکید بر اهمیت چاره‌اندیشی برای دوران پساکرونا، گفت: در پساکرونا با یک سری افراد مواجه می‌شویم که دچار بیماری‌های تراکمی و هیستریک و اضطراب‌های ناشی از این شرایط شده‌اند که حضور تخصصی‌تر روانشناسان، جامعه‌شناسان و روان‌درمانگران را می‌طلبد.

مرادیان با بیان اینکه ویروس‌های زیستی و اجتماعی از گذشته وجود داشته و اکنون نیز است و در آینده نیز خواهند بود، گفت: این ما هستیم که باید با آگاهی و آموزش صحیح خود و خانواده خودمان را در برابر آنها واکسینه کنیم.

انقلاب آموزشی در شرایط کنونی ایجاد شد

در شرایط کرونایی آموزش‌های دانش آموزان از کانال مجازی ارائه می‌شود و به گفته مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، کرونا، رنسانسی را برای حوزه تعلیم وتربیت ایجاد کرده است.

علیرضا سعدی پور در گفتگو با خبرنگار مهر به رنسانس و انقلاب آموزشی که در شرایط جدید در آموزش و پرورش ایجاد شد، اشاره و خاطرنشان کرد: کرونا بهانه‌ای بود تا بتوانیم این اتفاق بزرگ را در سطح کشور رقم بزنیم و در این عرصه شاهد انقلابی بزرگ باشیم.

وی به عملکرد درخشان آموزش و پرورش مازندران در این عرصه اشاره کرده و گفت: خوشبختانه آموزگاران و معلمان استان مازندران در سطح کشور خوش درخشیده و ما از نظر آموزش مجازی جزو استان‌های پیشرو هستیم.

وی همچنین به ظرفیت فضای مجازی اشاره کرده و ابراز داشت: همین جلسات ویدئو کنفرانس گویای این نکته است که ما در شرایط خاص می‌توانیم با استفاده از فضای هوشمندی که در اختیار داریم کارها را پیش ببریم.

وی مدرسه را نهادی اخلاقی تعریف کرد که بافت آن انسان است و تأکید کرد: از مدیران توقع دارم همان‌گونه که در کلاس‌های معمولی حاضر می‌شدند این روزها که آموزش مجازی در جریان است، از کلاس‌های مجازی نیز بازدید و حال دانش‌آموزان را پرسیده و به معلمان خداقوت گفته و بستر گفتگو را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ادامه این جلسه بر آموزش و تربیت مبتنی بر سند تحول بنیادین و آموزه‌های دینی و اخلاقی تاکید کرد و گفت: فرزندان ما در مدارس باید تمرین زندگی کنند.

ایجاد شرایط پاردوکسیکالی ناشی از کرونا

کرونا شرایط پارادوکسیکالی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است؛ از یک‌سو، با شعار در خانه بمانیم، هم‌زیستی فیزیکی خانواده‌ها را در کنار هم افزایش داده و از دیگر سوی، در نبود یا کمبود ارتباط حقیقی با جامعه، استفاده از فضای مجازی را افزایش داده است.

افزایش میزان حضور خانواده‌ها در کنار هم، بدون داشتن مهارت ارتباطی و بلد نبودن مهارت گفتگو، استفاده ناصحیح از تکنولوژی و فضای مجازی تنش‌هایی را ایجاد کرده و زنگ خطری را به صدا در آورده که نیازمند توجه جدی مسئولان حوزه خانواده است.

کد خبر ۴۹۱۱۷۲۳

برچسب ها: آموزش مجازیدانش آموزانویروس کرونا
پست قبلی

فیلم| تداوم درخواست مراقبت‌های بهداشتی کادر درمان از مردم

پست‌ بعدی

روایت پستچی که خیر مسکن‌ساز شد+عکس

علي نظري

علي نظري

پست های مرتبط

ویرایش پست
خروج مازندران از وضعیت قرمز  کرونایی
اخبار چهاردانگه

خروج مازندران از وضعیت قرمز کرونایی

۱۴ اردیبهشت ، ۱۴۰۰
0
ویرایش پست
بازی شهروندان غیر مسئول با جان مردم چهاردانگه
اخبار چهاردانگه

بازی شهروندان غیر مسئول با جان مردم چهاردانگه

۱۴ دی ، ۱۳۹۹
0
ویرایش پست
آموزش در تمامی مدارس مازندران غیرحضوری شد
اخبار چهاردانگه

آموزش در تمامی مدارس مازندران غیرحضوری شد

۱۳ آذر ، ۱۳۹۹
0
پست‌ بعدی
ویرایش پست
روایت پستچی که خیر مسکن‌ساز شد+عکس

روایت پستچی که خیر مسکن‌ساز شد+عکس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ویرایش پست
    متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه  دستگیر شد

    متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه دستگیر شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • تصویر دوربین کیاسر – دامغان ،عالی کلا – وضعیت جاده هم اکنون

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انتصاب یک چهاردانگه‌ای به عنوان رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دو قطعه شعر در وصف معلم دلسوز، زنده یاد حسین امینی کیاسری

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

مطالب پر بازدید

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
ویرایش پست
یک چهاردانگه ای سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساری شد

یک چهاردانگه ای سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساری شد

۲۸ فروردین ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
معرفی اولین پزشک چهاردانگه ای

معرفی اولین پزشک چهاردانگه ای

۲۸ فروردین ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
دو قطعه شعر در وصف معلم دلسوز، زنده یاد حسین امینی کیاسری

دو قطعه شعر در وصف معلم دلسوز، زنده یاد حسین امینی کیاسری

۶ اسفند ، ۱۳۹۳
ویرایش پست
حسینعلی ابراهیمی کارنامی مدیرکل محیط زیست استان فارس

محیط زیست مازندران به ابراهیمی کارنامی وفا نکرد!!!

۲۲ فروردین ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
معرفی هنرمند فقید الهه موسوی کیاسری+ تصاویر

معرفی هنرمند فقید الهه موسوی کیاسری+ تصاویر

4
ویرایش پست
معرفی روستای سنور چهاردانگه

معرفی روستای سنور چهاردانگه

6
ویرایش پست
زندگی نامه و وصیت نامه شهید کربلایی تقی نوبخت لنگری

زندگی نامه و وصیت نامه شهید کربلایی تقی نوبخت لنگری

4
ویرایش پست
نقش حجت الاسلام عبدالحمید عبدالاحد در پیروزی انقلاب اسلامی

نقش حجت الاسلام عبدالحمید عبدالاحد در پیروزی انقلاب اسلامی

8
ویرایش پست
ویدیو/ برداشت اولین چین بهاره برگ سبز چای در تنکابن

ویدیو/ برداشت اولین چین بهاره برگ سبز چای در تنکابن

۲۰ اردیبهشت ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
ایسنا - آیین ۶۰۰ ساله ورف چال روستای آب اسک آمل

ایسنا – آیین ۶۰۰ ساله ورف چال روستای آب اسک آمل

۲۰ اردیبهشت ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
کندوان بازگشایی شد/ترافیک پر حجم در محدوده هزارچم و سیاه بیشه

ترافیک سنگین در محور کندوان/ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت ۱۸

۱۹ اردیبهشت ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
نیمی از مسئولیت‌های استان برعهده زنان و جوانان باشد

نیمی از مسئولیت‌های استان برعهده زنان و جوانان باشد

۱۹ اردیبهشت ، ۱۴۰۴

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسر
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

آگاه‌سازی‌ها