به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، حمیدرضا اله بداشتی در حاشیه همایش سراسری فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج کارگری مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون حدود یک هزار واحد تولیدی با احصای مشکلات مورد بررسی قرار گرفته و رفع موانع تولید برای ۶۷۰ واحد از مشکلات در حوزه تسهیلات، نیروی کار، کارفرمایی و دیگر بخش ها انجام شد تا دوباره به چرخه کار و اقتصاد بازگردند.
وی با اعلام اینکه تا پایان سال تعداد ۲ هزار واحد صنعتی و تولیدی مورد ارزیابی قرار می گیرد تا در راستای توجه به منویات رهبر انقلاب اسلامی موانع تولید رفع شده و بازگشت مجدد به کار داشته باشند، افزود: امید داریم با دو برابر کردن این ظرفیت منجر به احیا واحدهای تولیدی و بازگشت به کار نیروهای کار شویم.
رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با اعلام اینکه رفع موانع تولید در بحث تثبیت اشتغال، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش خطوط تولید با توسعه محوری انجام می شود، تصریح کرد: راهبرد امسال با توجه به دستور رهبر انقلاب به مهار تورم و رشد تولید بوده و بسیجیان و جهادگران همانند همیشه در میدان هستند و پای کار قرار دارند.
الله بداشتی با اشاره به برنامه های علمی و دانش بنیان با استفاده از گروه های دانش بنیان و جهادی تخصصی تعالی بخش مأموریت مهمی در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: مازندران استان پیشرو در حل مسائل اقتصادی و صنعتی است و برنامه های تحول محور را اجرا کرده است که اعطای نشان اقتصاد مقاومتی از این برنامه است تا مازندران جزو نخستین استان هایی باشد که این جشنواره را برگزار کرده است تا الگوی اثربخش قابل تکثیر معرفی شود.
رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور خاطرنشان کرد: استان مازندران در حوزه های اقتصادی حضور فعال داشته و در زمینه احصای مشکلات تولیدی و واحدهای صنعتی اقدامات اساسی داشت همچنین با شناسایی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی کوچک، متوسط و کلان با توجه به شاخص های اقتصاد مقاومتی دانش بنیان گام های اساسی برداشته شد تا پس از بررسی های لازم این آمار به تعداد ۳۵ واحد رسید.
بداشتی گفت: این واحدهای شاخص به مرحله ملی رسیده و معرفی می شوند تا پس از ارزیابی ملی، واحدهای برتر تندیس اقتصاد مقاومتی را از معاون اول رئیس جمهور کسب کنند.
پایان پیام/۸۶۰۱۲/م/س