به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی بابل با اشاره به اینکه ۶۰ برنامه محوری در دهه کرامت برگزار میشود، گفت: برنامه دهه کرامت با برافراشته شدن بیرق رضوی بر فراز بزرگترین عمود شهرستان بابل در میدان ولایت آغاز شد.
محمودجعفرزاده در گفتو گو با ایسنا با تبریک دهه کرامت با اشاره به اینکه اوج فعالیت خادمیاران رضوی در دو دهه آخر ماه صفر روز شهادت امام رضا(ع) و همچنین دهه کرامت است، اظهار کرد: دهه کرامت به مناسبت دو میلاد فرخنده حضرت معصومه(س) و حضرت رضا (ع) از اهمیت ویژهای برخوردار بوده زیرا این دو گوهر عالم هستی از یک پدر و مادر هستند.
وی استقبال از کاروان کریمه از قم با حمل پرچم حضرت معصومه (س) و کاروان زیرسایه خورشید از آستان قدس رضوی به شهرستان بابل را از برنامههای شاخص دهه کرامت برشمرد و افزود: در این مراسم خادمین حرم آستان قدس رضوی همراه با حمل بیرق آستان قدس با سفر به مازندران سه روز مهمان بابل میشوند و در ۳۰ نقطه شهرستان با پرچم حرم رضوی حضور پیدا مییابند.
دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی بابل، اطعام دهی ۱۰۰۰ نفر در ۴۰ کانون رضوی، تجلیل از معلمان، سرکشی از خانواده شهدا، عیادت از بیماران، همایش حضور خادم یاران در نماز جمعه به صورت متمرکز با راهپیمایی از میدان اوقاف تا مصلی بابل، سخنرانی قبل خطبه نمازجمعه، محفل انس با قرآن با دعوت از قاریان بین المللی، اهداء خون، برگزاری میز خدمت، ویزیت رایگان توسط ۲۴ پزشک خادمیار رضوی بابل، غبارروبی امامزادگان و مزار شهداء از جمله برنامه شاخص دهه کرامت برشمرد.
شهید رئیسی روند خادمیاری را تسهیل کرد
جعفرزاده با بیان اینکه زندگی در کشور امام رضا (ع) افتخار بزرگی است اما خدمت در آستان رضوی آرزوی چندین ساله دوستداران امام رئوف بود، تصریح کرد: شهید رئیسی تولیت آستان قدس رضوی را بر عهده گرفت و اجازه داد شرایط خدمت به امام رئوف برای دوستداران آقا فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه کانون خادمیاران رضوی به مدت هشت سال فعالیت خود را آغاز کرده است، بیان کرد: تاکنون ۱۳ هزار نفر در این کانون ثبت نام کردهاند که هزار و ۷۰۰ نفر از بابل بودند از این تعداد ۵۵۰ نفر خانم هستند.
جعفرزاده یادآور شد: خادمیاران با طی کردن مراحل گزینش و آموزش و تایید صلاحیت از آستان قدس رضوی، کد دریافت میکنند هر خادمیار باید در هفته ۶ ساعت به عشق امام رضا(ع) به مردم خدمت دهد و در سامانه ثبت کند تا افتخار خادمی شیفت حرم را به مدت دو روز در ماه دریافت کند.
دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی بابل، خاطرنشان کرد: فعالیت خادمیاران رضوی در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، پزشکی، مشاوره، خانواده، رسانه، علمی، جوانان، بانوان، محرومیت زدایی و… است.
ارائه خدمات رضوی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان
جعفرزاده با اشاره به اینکه کانون خدمت رضوی هیچ بودجه دولتی و سازمانی حتی از آستان قدس رضوی ندارد، گفت: تنها با کمک خادمیاران، خیرین و دوستداران امام رضا(ع) سال گذشته مبلغ ۱۵ میلیارد تومان شامل تهیه بسته حمایتی، محرومیت زدایی، اعزام به مشهد مقدس برای زائر اولیها، حوزه پزشکی، تهیه ۳۰۰ جهیزیه برای بیسرپرستان و… ارائه شد.
وی ادامه داد: در شهرستان بابل هزار و۷۰۰ خادم و ۳۰۰ نفر یاور رضوی داریم که هنوز مکانی خاص برای سازماندهی آنها نداریم و در امامزاده قاسم مستقر هستیم.
جعفرزاده با اشاره به اینکه در کشور امام رضا(ع) پایگاهی به اسم امام رضا(ع) نداشتیم، گفت: نخستین بیت الرضا(ع) کشور در یزد دومین در محمودآباد و سومین آن در بابل در حال احداث است که در دهه کرامت امسال یک طبقه آن آماده بهره برداری میشود.
دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی بابل یادآور شد: پیشبینی میشود به همت خادمیاران و دوستداران امام رضا(ع) اپروژه بیتالرضا تا دهه کرامت سال آینده افتتاح شود.
این مسئول با اشاره به اینکه در شهرستان بابل ۶۰ کانون و پایگاه رضوی فعالیت دارد، گفت: از این تعداد ۲۰ کانون تخصصی و ۴۰ کانون محلی هستند.