به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، مدیرکل دامپزشکی مازندران از آغاز اجرای طرح تشدید کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی ویژه ماه رمضان و ایام نوروز خبرداد و گفت: در این طرح ۶۳ اکیپ به مدت یک ماه از تمام مراکز تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی بازدید میکنند.
حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: طرح کنترل و تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز و ماه رمضان با دو اکیپ نظارتی و ۴۷ اکیپ بازرسی شهرستانی و ۱۶ اکیپ نظارت شرعی بصورت روزانه در اجرای این طرح شرکت میکنند که ۱۴۰ نفر بعنوان بازرس و ناظر بهداشتی و ۲۶ نفر به عنوان ناظر شرعی به مردم استان خدمت میرسانند.
او اضافه کرد: طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند تا ۱۱ فروردین در دو نوبت و کاری از ساعات هشت تا ۱۴ و ۱۴ تا ۲۰ ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامتی مردم و تامین غذای سالم از خطوط قرمز و وظیفه اصلی سازمانی ما است، تاکید کرد: در اجرای بازرسین اداره کل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا کار خود را انجام می دهند و با کوچکترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعمل های سازمانی باشد برخورد خواهند کرد.
او گفت: در این طرح باید تمامی مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور، رستورانها هتلها مجتمعهای تفریحی داخل شهری و بینراهی آلاچیق داران و مراکزی که بهنوعی با فرآوردههای خام دامی خدمات به مسافرین نوروزی میدهند و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی مشترک قرار گیرند.
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی مازندران، دکتر آقاپور کاظمی از شهروندان و مسافران خواست علاوه بر اینکه فراوردههای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه میکنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاعرسانی کرده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان ادارهکل دامپزشکی بررسی شود.