• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴   
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

لزوم بررسی مواد نگهدارنده فرآورده‌های گوشتی

۱ بهمن ، ۱۳۹۶
در اخبار مازندران
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
A A
0
لزوم بررسی مواد نگهدارنده فرآورده‌های گوشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر لزوم بررسی مواد نگهدارنده فرآورده‌های گوشتی تاکید کرد.

محسن اعرابی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا مشاهده می‌شود، کبد به صورت جدی آسیب می‌بیند، اظهار کرد: این غذاها خیلی چرب هستند و اسیدهای چرب اشباع دارند که موجب افزایش LDL کلسترول و بروز کبد چرب می شوند .

وی تصریح کرد: از سویی دیگر افزودنی‌ها و نگهدارنده‌هایی که در تهیه فرآورده‌های گوشتی مصرف می شوند گاهی بدون نظارت و بیش از حد مجاز مورد استفاده قرار می گیرد که موجب تجمع مواد سمی و آسیب به کبد می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران خاطرنشان کرد: مصرف زیاد سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا می‌تواند به کبد آسیب وارد کند و همچنین از طرفی دیگر نقش مواد نگهدارنده شیمیایی این محصولات نیز نیازمند بررسی بیشتری است .

اعرابی افزود: میزان فراوان سدیم در این محصولات آثار مخربی در بدن داشته و وجود ترکیبات شیمیایی مانند نیتریت سدیم که برای رنگ و بو در این نوع مواد غذایی هستند آسیب فراوانی را موجب می شود .

وی گفت: گاهی این ترکیبات در مواد دیگری مانند پنیر پیتزا، نوشابه و غیره هستند که نتایج نامطلوب در بدن بیشتر می شود .

 

برچسب ها: فرآورده‌های گوشتی
پست قبلی

آسیب جدی بافت‌های کبد با مصرف «فست فود»

پست‌ بعدی

جذب سرباز وظیفه توسط مرکز فنی و حرفه ای مرکز کیاسر

علي نظري

علي نظري

پست های مرتبط

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
ویرایش پست
جذب سرباز وظیفه توسط مرکز فنی و حرفه ای مرکز کیاسر

جذب سرباز وظیفه توسط مرکز فنی و حرفه ای مرکز کیاسر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ویرایش پست
    دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه دستگیر شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • تصویر دوربین کیاسر – دامغان ،عالی کلا – وضعیت جاده هم اکنون

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انتصاب یک چهاردانگه‌ای به عنوان رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

مطالب پر بازدید

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
ویرایش پست
همسر شهید حاجی‌زاده: آقا رضا به آرزویش برای شهادت رسید/ شهدا با برگشت از سفر‌شان دل ما را آرام کردند

همسر شهید حاجی‌زاده: آقا رضا به آرزویش برای شهادت رسید/ شهدا با برگشت از سفر‌شان دل ما را آرام کردند

۲۶ مهر ، ۱۳۹۹
ویرایش پست
انواع مارهای سمی و نیمه سمی بخش چهاردانگه

انواع مارهای سمی و نیمه سمی بخش چهاردانگه

۴ شهریور ، ۱۳۹۳
ویرایش پست
استاد «حسین طیبی» درگذشت

موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

۵ اسفند ، ۱۳۹۶
ویرایش پست
انتخاب روستای سرخ‌ولیک به عنوان میزبان بیست و سومین یادواره شهدای بخش چهاردانگه

انتخاب روستای سرخ‌ولیک به عنوان میزبان بیست و سومین یادواره شهدای بخش چهاردانگه

۱۹ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
انتخاب روستای سرخ‌ولیک به عنوان میزبان بیست و سومین یادواره شهدای بخش چهاردانگه

انتخاب روستای سرخ‌ولیک به عنوان میزبان بیست و سومین یادواره شهدای بخش چهاردانگه

۱۹ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
موقعیت چهاردانگه تاریخی در قدیمی ترین نقشه مازندران

موقعیت چهاردانگه تاریخی در قدیمی ترین نقشه مازندران

۱۹ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
فیلم | گفتگوی اختصاصی با رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران

فیلم | گفتگوی اختصاصی با رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران

۱۰ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
سرپرست بخشداری چهاردانگه منصوب شد

سرپرست بخشداری چهاردانگه منصوب شد

۸ تیر ، ۱۴۰۴

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسر
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.