پایگاه خبری چهاردانگه نیوز:
عزیزاله شهیدیفر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری، درباره اینکه جهاد کشاورزی در برابر تغییر کاربریهای غیرمجاز در مازندران که به عنوان زنگ خطری برای استان است چه اقداماتی انجام داده، گفت: اراضی زراعی در استان مازندران از اهمیت بالایی برخوردار است و تولید هفت و نیم میلیون تنی محصولات کشاورزی در استان از همین اندک زمینهای کشاورزی است.
وی ادامه داد: مهاجرت از روستا و سایر استانها و علاقهمندی به تملک زمین در استان مازندران وجود دارد که در سالهای اخیر این اقدام شدت گرفته است و وقتیکه خرید زمین انجام میشود ساخت و سازهای غیرمجاز هم رخ میدهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جهاد کشاورزی مازندران به همراه دستگاههای ذیربط مانند دادگستری و دادستانی به طور جدی از غرب تا شرق استان را رصد میکند، افزود: جهاد کشاورزی مازندران دارای ۲۲ گشت ۱۳۱ است که پایشها را در تمامی شهرستانها انجام میدهد و گزارشهایی که به این سامانه اعلام میشود مورد بررسی قرار میگیرد و از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری می شود.
این مسؤول بیان کرد: سال گذشته ۷۰۰ مورد قلع و قمع و ۶۰۰ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ را اجرا کردیم و ۱۰۰ مورد تبصره ۳ در استان مازندران عملیاتی شد.
شهیدیفر با بیان اینکه ۶ ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته در تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز دو برابر عملکرد داشتیم، ادامه داد: ۶ ماهه نخست امسال یکهزار مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ را اجرا کردیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: برای اینکه اراضی کشاورزی استان را نجات دهیم با هماهنگی دادستانی و دادگستری به طور جدی اقدام به قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز کردیم و تلاشمان این است از اراضی کشاورزی استان حراست کنیم.
وی اضافه کرد: اگر متقاضی طرح یا پروژهای دارد به جهاد کشاورزی مراجعه کند و مراحل قانونی را طی کند اما اگر کسی تخلفی را انجام دهد به کشاورزی استان ضرر و زیان میرساند.
شهیدی فر اظهار کرد: اجرای هر طرحی در استان دارای حریم خاص خودش است و این فواصل باید رعایت شود که بستگی به نوع تولیداتی دارد که در آن طرح دیده شده است و بر اساس نوع فعالیت و میزان آلایندگی و رعایت اصول بهداشتی متفاوت است و فواصل زیست محیطی که باید رعایت شود از ۱۰۰ متر تا یک کیلومتر متفاوت است.
/۸۶۰۳۵/غ/و