پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

لزوم استفاده نکردن از سموم در پرورش سبزیجات

0

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از صداوسیما ، علی شعبانی در کلاس آموزشی و ترویجی کشت سبزی و صیفی عاری از سموم حشره کش و قارچکش در روستای  آهنگرکلا شهرستان قائم شهر، گفت: کاشت و داشت سبزیجاتی مانند اسفناج، جعفری، سیر، پیاز، کاهو، سبزی های خوردنی و خورشتی، لوبیا سبز، پیاز بذری و کاشت و نگهداری توت فرنگی بعنوان کشت دوم از اهمیت بالایی در ایجاد اشتغال و درآمد خانوار برخوردار است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر افزود: کشاورزی ارگانیک سعی دارد با بهره گیری از یافته‎ علوم زیستی به صورت تکنیک های پیشرفته خود را از قید ترکیبات آگروشیمیایی که کشاورزی صنعتی را به خود وابسته کرده،رها ساخته و به بهبود کیفیت خاک و محصولات کشاورزی کمک کند.

وی تصریح کرد: تناوب کشت، کشت مخلوط، روش های مکانیکی کنترل علف های هرز، درک بهتر هم زیستی میکوریزا، ریزوبیوم ها و رایزوسفر، تجدید ماده آلی و دیگر بخش های زنده خاک، تلفیق زراعت و دامپروری از موضوعات مورد بحث در کشاورزی ارگانیک است.

شعبانی با تاکید بر اینکه بهره برداران برای تولید سبزی ازسموم حشره کش و قارچکش استفاده نکنند، تصریح کرد: بهره برداران بایستی نسبت به وجین برای مبارزه با علف های هرز، عدم استفاده از سموم حشره کش و قارچکش در سبزیجات، مبارزه با حلزون و بیماری های موجود با بکارگیری راهکارهای مبارزه بیولوژیک، برای تولید محصول سالم و ارگانیک سبزی و صیفی اقدام کنند.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.