پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

غذاهایش به مذاق همه خوش می‌آید

0

پخت غذاهای خوشمزه یک بانوی هنرمند، گردشگران بسیاری را به نوشهر می‌کشاند.

نرگس قمی، بانوی کارآفرین عرصه آشپزی، دقت، علاقه و حوصله را مثلث طلایی در این حرفه دانسته و در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا می‌گوید: از زمان کودکی به آشپزی و سفره آرایی علاقه داشتم و هر آنچه را به ذهنم می‌رسید با مواد مختلف ترکیب کرده و میپختم و به بهترین شکل تزئین می‌کردم؛ البته در این میان بارها غذایم خراب می‌شد اما ناامید نمی‌شدم تا اینکه به مهارت های لازم رسیدم و غذایم به مذاق همه خوش آمد.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از ذوق و هنر خود و بدون الگو برداری از جایی سعی می‌کردم غذای جدیدی درست کنم، یادآور می‌شود: همیشه سعی داشتم در طبخ غذاها ابتکار به خرج دهم، برای درست کردن سس ها هم از ترکیبات جدیدی استفاده می کردم با توجه به طعم خوبی که این  سس های جدید داشتند در میان دوست و آشنا مشهور می‌شد.

قمی با بیان اینکه پس از ازدواج آشپزی را به صورت جدی ادامه داده است، تصریح می کند: به دلیل علاقه زیاد به آشپزی همواره از اقوام و دوستان دعوت می کردم به منزل ما بیایند تا با طبخ های مختلف ذائقه و سلیقه دیگران را جویا شوم.

وی با اشاره به اینکه تزئین غذا در چشم بیننده و برانگیخته شدن اشتها بسیار مهم است، خاطرنشان می‌کند: اغلب تزئینات از ذوق و ابداع خودم بوده، تزئین غذا مانند نقاشی است و باید یک نقاش ماهر باشی تا اثرت در چشم بیننده جلوه کند.

این آشپز کارآفرین با بیان اینکه دقت، علاقه و حوصله در آشپزی حرف اول را می‌زند و رمز موفقیت است اظهار می‌کند: اشتیاق یادگیری برخی دوستانم در سال های دور باعث شد استارت اولیه آموزش آشپزی از همان زمان زده شود و به این ترتیب من به عنوان آموزش دهنده این هنر وارد دوران جدیدی از زندگی خود شدم.

قمی  می گوید: با تمام تجارب بدست آمده بازهم خود را تشنه یادگیری می‌دیدم و میخواستم با متد آشپزی روز دنیا نیز آشنا شوم به همین دلیل در کلاس‌های مختلف شرکت و چندین مدرک بین المللی غذایی دریافت کردم.

وی با تاکید بر اینکه اشتغال زایی برای بانوان سبب ایجاد انگیزه برای راه‌اندازی رستورانی مستقل برای این کار شد، می‌گوید: کم کم به این فکر افتادم با گسترش کار آشپزی به اشتغال زایی برای خانم هایی که وقت آزاد در منزل دارند بپردازم و خوشبختانه طی این چند سال بانوان بسیاری آشپزی یاد گرفتند و اکنون به صورت حرفه‌ای مشغول به کار هستند.

این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد 18 نفر کارگر که 7 نفر خانم هستند در رستوران به من کمک کرده و در کنار آن آشپزی را هم آموزش می‌بینند، معتقد است: این رستوران از سال 95 افتتاح شد و طی این مدت توانستم در جشنواره‌های مختلف غذایی رتبه کسب کنم که یکی از آنها رتبه  برتر جشنواره غذا در رامسر بود.

این بانوی هنرمند با بیان اینکه کیفیت و بهداشت غذا از ارکان اصلی غذا است، تاکید می‌کند: آشپزخانه باید تمیز باشد و در کنار آن تازه بودن غذا و راضی بودن مشتری بسیار مهم است.
 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.